Annonce
Horsens

Nyt kort gør det let at finde et coronatestcenter nær dig - også når du er på farten i Danmark

Klikker man ind på det nye interaktive kort, enten på coronatest.rm.dk eller på coronasmitte.dk, kan man hurtigt både danne sig et overblik over , hvor de forskellige testmuligheder er, men også finde nøjagtige adresser, åbningstider med mere.
Fra mandag bliver det let og hurtigt at finde det nærmeste testcenter, uanset hvor i landet, du måtte befinde dig. Blot skal du være i nærheden af en smartphone, en tablet eller en computer og derfra klikke ind på et landsdækkende kort, der løbende opdateres.

Regionen: Nu bliver det lettere hurtigt at finde det meste hensigtsmæssige sted at lade sig teste, hvis man af den ene eller anden årsag gerne vil have undersøgt, om man er smittet med covid-19 eller ej.

Mandag tages nemlig et nyt, landsdækkende og interaktivt kort i brug, og på det er samlet oplysninger om samtlige teststeder i Danmark.

Kortet kan tilgås vis enten en computer, en smartphone eller en tablet, og det kan ske via Region Midtjyllands hjemmeside på adressen coronatest.rm.dk eller på adressen coronasmitte.dk.

Det nye kort giver dels det store overblik over, hvor man kan få hvilke typer test, ligesom man kan zoome ind og får mere detaljerede oplysninger om åbningstider med mere på de enkelte teststeder.

- På det nye kort indgår samtlige testmuligheder i hele Danmark. Det gør det nemt for alle, der gerne vil testes, og er især en klar fordel, hvis man bor tæt på en regionsgrænse eller er på besøg i en anden del af landet. Med kortet er det nemt at få overblik og detaljer i en fart, siger regionsrådsformand Anders Kühnau (S).

Annonce

Intuitivt

Det nye corona-testkort virker intuitivt: "spreder" man fingrene på telefonens skærm, udvider man kortet, detaljerne bliver tydeligere og adresse, åbningstid og link til eventuel booking dukker op.

"Kniber" man i stedet fingrene sammen, bliver detaljerne erstattet af et overblik, hvor det er nemt at se, om nærmeste testtilbud for eksempel ligger i naboregionen.

Kortet er udviklet af Nationalt Kommunikationspartnerskab, der er de danske myndigheders fælles informationsindsats under covid-19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Borgmester og hele kommuneledelsen i coronaisolation: Kommunen flirter med omsiggribende nedlukningsgrænse

Annonce