Annonce
Kultur

Nyt kor for voksne begynder at øve

Den nye kirkesanger Maja Albrekt er med til korundervisningen, der vil foregå i Nørre Snede. Privatfoto
Sangere søges til kor til kirkerne i Nørre Snede og Hampen.

Nr. Snede: Dem, der trænger til at få sangermusklerne rørt, får nu en mulighed i et voksenkor i Nørre Snede. Det er et kor, der skal synge i kirkerne i Nørre Snede og Hampen, og øveaftenerne vil finde sted i sognehuset på Rørbækvej i Nørre Snede på torsdage fra klokken 17 til 18. Første øveaften bliver torsdag 26. september, og så går det ellers løs de følgende torsdage frem til og med 28. november.

Korleder bliver organist Mette J. Christiansen, og Maja Albrekt, den nye kirkesanger, vil også være med til sangaftenerne.

I forhold til tidligere vil forløbet være lidt anderledes denne sæson, da der er sat flere gudstjenester på samt et par ekstra øvegange. Man forpligter sig ikke til alle tjenester, man må gerne vælge nogle ud, oplyser menighedsrådet.

Voksenkoret skal øve salmer til gudstjenesterne og arbejde med samklang, som Maja Albrekt vil stå for. Koret vil deltage i følgende gudstjenester på søndagene 20. oktober, 24. november, 1. december og 8. december.

Man kan melde sig til ved at kontakte Mette J. Christiansen på 21 74 37 34 eller mette@energipost.dk - og det er også i orden bare at møde op den første øveaften. Alle kan være med - både øvede og uøvede - blot man har lysten til at synge. Man får detaljeret program ved korstart, oplyser Nørre Snede-Hampen menighedsråd

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny tennis-dille på vej: Sådan har kommunen fordelt 900.000 kroner til nye faciliteter

Annonce