Annonce
Hedensted

Nyt firma til kamp mod rotter

Allan Lohmann har mange års erfaring inden for skadedyrsbekæmpelse, og han ser frem til at komme i gang med opgaven i det nye firma. Pr-foto

Skadedyrsbekæmpelse med landbrug som vigtigste kunde

Annonce

Hornsyld: Hornsyld Købmandsgaard A/S har oprettet et nyt selskab, HK Skadedyrsservice, der yder professionel skadedyrsbekæmpelse med landbrug som den primære kunde.

- Det er et område, der efterspørges af mange landmænd, og som ligger naturligt for os, og vi har nu fundet den rette mand til opgaven, siger salgsdirektør Henrik Hedegaard, Hornsyld Købmandsgaard A/S, i en pressemeddelelse.

Den nye samarbejdspartner er Allan Lohmann fra Gravens ved Egtved. Han har 20 års erfaring inden for branchen og har gennem 15 år drevet sin egen virksomhed, Trekantens Skadedyrsservice. Han bliver nu driftsdirektør og medejer af det nye firma i HK-regi, og tanken er, at der ret hurtigt skal ansættes flere folk.

Specielt når det gælder rotter, som generelt udgør et stigende problem, er der behov for effektiv skadedyrsbekæmpelse, mener firmaet. Allan Lohmann har gennem sine mange år med skadedyrsbekæmpelse oparbejdet en stor viden inden for området.

- Ud over de erfaringer, jeg har fået via mit firma, har jeg i samarbejde med Statens Skadedyrslaboratorium i Lyngby gennemført undersøgelser og været tilknyttet i forskellige sammenhænge, hvilket har været spændende og har givet mig masser af brugbar viden, siger han i pressemeddelelsen.

Via sit firma har han udført skadedyrsbekæmpelse i Sønderjylland og på Fyn.

Allan Lohmann har kørt sit firma sideløbende med job på Vingsted Centret som tjener.

- Jeg har altid arbejdet inden for service, og det er der også behov for inden for denne branche. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce