Annonce
Erhverv

Nyt firma er åbnet i kendt bygning: - Nu har vi fået hele huset, og udsigten ud over vandet er med til at skabe ro og passer perfekt til det, vi tilbyder

Helle og Michael Krustrup Behrens har åbnet et yogacenter i den hvide, klassiske bygning, Sundhuset, på Clarasvej, der ligger opad Husoddevej ved Sundet. Dermed har indehaverne begge deres firmaer på samme adresse. Foto: Line Kyed
Helle og Michael Krustrup Behrens, der åbnede sundhedsfirmaet Ergomazone i 2019, har netop etableret et yogacenter i den tilstødende og øvrige del af Sundhuset på Clarasvej.

Horsens: Afstresning, ro og meditation.

Helle og Michael Krustrup Behrens, der er indehavere af sundhedshuset Ergomazone ved Sundvej, har netop åbnet et yogacenter.

Centret ligger i det klassiske, hvide og af mange horsensianere velkendte hus, "Sundhuset", som parrets øvrige firma i forvejen har lokaler i på førstesalen.

Annonce

For to et halvt år siden åbnede parret firmaet Ergomazone, der i dag har fysioterapeuter, osteopater, massører og en kosmetolog tilknyttet.

Det er den del, de nu ønsker at supplere med det nyåbnede yogafirma, der hedder Yoga og meditation.

- Vi har fået 260 nye kvadratmeter til rådighed til afstresning og ro. Yoga-tilbuddene skal supplere vores øvrige tilbud i Ergomazone, fortæller Helle Krustrup Behrens.

Maj blev til sensommer

Helle og Michael Krustrup Behrens overtog lejemålet i Sundhuset i november 2020. Firmaet blev cvr-registreret 1. april i år.

Håbet var at åbne yogacentret i maj i år. Men den seneste corona-nedlukning fik tingene til at trække ud til sensommeren.

Sundhuset på Clarasvej i Horsens har en lang historik som advokatkontor. Fra 1. januar 2019 kom førstesalen i den hvide bygning og tilbygningen bagved til at rumme sundhedsbehandlinger med firmaet Ergomazone. Nu har indehaverne af firmaet lejet den resterende og sidste del af Sundhuset, hvor de har åbnet yogacentret Yoga og meditation. Arkivfoto

Bygningen har, forud for at være et sundhedshus, en lang historik som advokatkontor. Frem til juli 2017 var den base for advokatfirmaet Advodan Sundhuset, da daværende og nuværende ejer af huset, Poul Erik Andersen, skiftede til en partnerrolle i advokatfirmaet Ladegaard, Rasmussen og partnere. Det skifte betød andre anvendelsesmuligheder i bygningen - og den mulighed greb Helle og Michael Krustrup Behrens i januar 2019, da de flyttede ind med Ergomazone.

Der er fælles indgang til Helle og Michael Krustrup Behrens' firmaer på Clarasvej 2, Ergomazone og yogastudiet Yoga og meditation. Foto: Line Kyed
Annonce

Vil nå over dobbelt så meget

Indtil videre kører centret 11 hold om ugen. Forventningen er mindst at fordoble det antal og tilbyde mindst fem hold om dagen.

De nye lokaler er, foruden lokaler til yoga, også indrettet med et meditationsrum. Der er hvilerum, og parret har allerede haft flere hold i haven.

- Vejret har været fantastisk på det seneste, og med udsigt til sundet er det oplagt at trække udenfor. Når vejret så ikke længere tillader den del, har vi stadig udsigten ud over vandet, fortæller Michael Krustrup Behrens, der selv er uddannet manuel behandler og har undervist i åndedrættet, forklarer han.

Helle Krustrup Behrens er uddannet instruktør i yoga og mindfulness samt i meditation.

- Vi oplever, at der er et behov for et yogacenter, og vi kan også mærke det på antallet af de medlemskaber, vi allerede har tegnet. 11 hold ugentligt er en god start, vurderer hun, der sammen med sin mand og kompagnon tilbyder alle interesserede en gratis prøvetime i de nye rammer, hvor der er en fastansat yogainstruktør tilknyttet og seks freelance-instruktører.

Vi oplever, at der er et behov for et yogacenter, og vi kan også mærke det på antallet af de medlemskaber, vi allerede har tegnet.

Michael og Helle Krustrup Behrens
Et kig ind i en del af det nyåbnede firma, Yoga og meditation, som Helle og Michael Krustrup Behrens står bag. Foto: Line Kyed
Annonce
Horsens For abonnenter

Det er endnu uvist, om der er PFOS-forurening i Horsens, men "der er ikke risiko for mennesker eller grundvandet"

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Antal corona-indlagte falder til det laveste siden først i august - yderligere fire er døde

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

To er blevet fyret: Kommunalt ansatte snagede i 300 personers følsomme oplysninger

Horsens For abonnenter

Bilister har svært ved at komme ud på landevej: Her kan der komme en rundkørsel

Sport

Sensationel debut af brandvarm amerikaner var ikke nok for Horsens IC, der blev dukket til sidst mod Bakken Bears

Kultur For abonnenter

Kvinderne styrer: 'Gift ved første blik'-mændene har problemer med kæledyr og prutter

AC Horsens

Stolt AC Horsens-træner oven på pokaltriumf: Hvor mange kan skifte ni mand ud og så vinde over et superligamandskab?

Nyhedsbrev For abonnenter

Dagens overblik: Slut med frivillige vagter på sygehuset, grøn strøm fra taget og masser af spørgsmål om byudvikling

Horsens

23-årig slog alarm om drab i Køge fra lejlighed i Horsens: Nu sidder han selv på anklagebænken tiltalt for drabet

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Hedensted

Havde gang i 50 wienerschnitzler: Forpagter måtte sadle hurtigt om efter brand

Danmark

Kulturministeren er skræmt over danske børns Youtube-forbrug: - Jeg er bange for algoritmer, jeg ikke forstår

AC Horsens

Se videoanalyse: AC Horsens tævede Silkeborg og nu venter ærkerivalerne fra VB i 1/8-finalen

Horsens For abonnenter

Nej til ekstra vagter: Hverdagen på Akutafdelingen er mere presset end før strejken, fordi sygeplejersker har fået nok

Brædstrup

Nu har vi chancen: Nyt torv skal sikre børn en sikker skolevej

Annonce