Annonce
Erhverv

Nyt Bytorv Horsens med bolig, brunch og burger: H&M Home og tre nye restauranter er på vej

Bytorv Horsens fik i august nye ejere, og et nyt look på facaden er i vente. Men den ny ejer løfter nu også sløret for nye tiltag indenfor. Foto: Mette Mørk
De nye ejere af butikscentret Bytorv Horsens har lejeaftaler på plads med tre nye spisesteder samt med H&M, som nu også vil åbne bolig- og interiørforretning i centret.
Annonce

Horsens: Sport 24 og H&M i Bytorv Horsens skal være endnu større, end de er i dag.

Det oplyser Scandinavian Shoppincenter Partners (SSCP), som sammen med en række private investorer overtog bytorvet 15. august. Det skete med et klart mål om at skabe nyt liv i centret og gøre Bytorv Horsens til det dominerende omdrejningspunkt for detailhandlen i Horsens' midtby, og SSCP er allerede godt på vej, fortæller direktør og partner Claus Tüchsen.

- Flere aftaler er nu på plads, siger han.

Det gælder aftaler dels med nye lejere og dels med en række af de eksisterende lejere, som nu skal udvide eller flytte.

Nye lejere i Bytorv Horsens

  • H&M Home er et selvstændigt brand i H&M Group, og sortimentet spænder fra sengetøj, tæpper og puder til spisestel, lamper og andet inden for boligindretning til alle hjemmets rum. Som H&M har H&M Home fokus på kvalitet til bedste pris på bæredygtig vis, oplyser H&M.
  • Dalle Valle har sit udspring i Daells Varehus i København, der havde kælenavnet Dalle Valle, hvor gruppen etablerede sin første restaurant tilbage i 2007. Der tilbydes et bredt udvalg af retter lige fra burger til oksefilet, buffet i både kold og varm version samt et bredt udvalg af cocktails. Dalle Valle i Bytorv Horsens bliver den 18. restaurant i kæden.
  • Café A i Bytorv Horsens bliver kædens café nummer 16. I hyggelig og uformel stemning vil cafeen servere både brunch, frokost og middag og alt, hvad der ligger der imellem. Café A vil også tilbyde udeservering, idet der etableres en åbning af facaden med stor terrasse mod Løvenørnsgade.
  • And Kebab satser på kebab-konceptet, der har rødder i Tyrkiet, og som ifølge kæden er det 21. århundredes svar på hotdog'en og burgeren for den unge generation. And Kebab lover kød og brød af høj kvalitet, og alt tilbehør og salater vil præsenteres i en glasdisk, så kunderne kan følge tilberedningen.
Annonce

Kød, kaffe og kebab

Nye lejere er restauranten Dalle Valle, kaffe- og spisestedet Café A samt et nyt kebab-koncept, der kalder sig And Kebab.

- I dag hænger indkøb og oplevelser sammen. Kunder har lyst til at hygge sig, mens de shopper, og det behov er ikke mindre midt i byen, så vi er gået meget målrettet efter at tilføre centret hyggelige spisesteder, siger Claus Tüchsen.

I en pressemeddelelse fortæller SSCP, at der arbejdes på at tilføre centret endnu flere spændende koncepter. Det gælder ikke bare flere butikker - et fitnesscenter er også højt på ønskesedlen, afslører Claus Tüchsen. Samtidig afviser han ikke, at flere spisesteder kan være på vej.

- I så fald bliver det noget andet end det, vi har, siger han.

En kaffebar kunne det godt være, fortæller han.

Annonce

To butikker får ny placering

Som led i den planlagte transformation af Bytorv Horsens vil SSCP gennemføre en omfattende ombygning af førstesalen i centret, og i den forbindelse bliver der nu mere plads til både H&M og Sport 24.

- Sport 24 får meget mere plads og åbner en ny, moderne butik, som bliver markedets største - også større end Sport 24's butikker i både Kolding og Vejle, fortæller Claus Tüchsen.

H&M's butik bliver gennemgribende moderniseret og udvidet, dels på første sal og dels i stueetagen, hvor H&M samtidig åbner med kædens bolig- og interiør-koncept H&M Home. Bolig-butikken åbner som en såkaldt shop-in-shop i den velkendte H&M.

I forbindelse med udvidelsen af H&M flytter modebutikken Zizzi og lingeributikken Change til nye placeringer i centret.

Alle aftaler er netop faldet på plads, og nu skal byggetilladelser og andre godkendelser endeligt i hus, inden Claus Tüchsen tør låse sig fast på en tidsplan. Han forventer, at moderniseringen vil skride frem efter nytår, og håber, at de nye butikker og spisesteder vil åbne i løbet af forsommeren 2020.

H&M kommer til at udvide på førstesalen og i stueetagen. I stuen vil to butikker rykke til en ny placering for at give plads til udvidelsen. Foto: Mette Mørk
Sport 24 kan se frem til en endnu større butik i Horsens - markedets største sportsbutik, lover Bytorv Horsens' ny ejer. Foto: Mette Mørk
Kunder, der shopper, vil også hygge sig, fastslår bytorvet ny ejer, som derfor er gået målrettet efter at få flere spisesteder ind i centret. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Lokale butikker har mundbind - men efterspørgslen er stor, og de kan løbe tør

Horsens

Rema-lager venter på mundbind: Vi ville ikke hamstre på forhånd

Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Annonce