Annonce
Brædstrup

Nyt byggemarked bankes op i Brædstrup

Henrik Daugaard og Rasmus Kamuk Hansen, indehavere af JD Byg, vil skabe en ny erhvervspark på Vestervangen 5, og nu står Jem & Fix klar til at flytte ind. Foto: Peter Hald

JD Byg er begyndt på byggeriet af et nyt byggemarked i Brædstrup, hvor byggemarkedskæden Jem & Fix åbner i løbet af foråret.

Brædstrup: Både husejere og håndværkere har kigget langt efter et byggemarked i Brædstrup, siden Stark lukkede i februar 2017. Nu varer der dog ikke længe, inden der igen bliver mulighed for at købe alt til hus og have.

Byggemarkedskæden Jem & Fix vil nemlig åbne i en nybygget butik til foråret på Vestervangen 5 på samme grund, hvor Stark holdt til huse.

- Vi mener, der er plads til en Jem & Fix i Brædstrup. Vi mener, der er et kundeunderlag i byen, og vi kan se fra vores andre butikker i området, at der ikke er så mange kunder fra Brædstrup, siger Claus Petersen, adm. direktør i Jem & Fix, om beslutningen for at åbne i Brædstrup.

Annonce

Vi kører med det helt samme koncept og de samme varer, som folk kender fra Jem & Fix.

Claus Petersen, adm. direktør Jem & Fix

En god forretning

Direktøren tør ikke afsløre, hvornår det nye byggemarked åbner. Det afhænger meget af vintervejret under byggeriet.

I øjeblikket er det forventningen, at butikken kan åbne i slutningen af marts eller i løbet af april. Topchefen hos Jem & Fix ser frem til åbningen, og han føler sig sikker på, at der er basis for at lave en god forretning i byen.

- Vi er ret effektive, og vi har en lav nulpunkts omsætning, og jeg er derfor sikker på, at vi nemt kan få en sund forretning i Brædstrup. Byen ser også sund og god ud, så det er vi slet ikke bange for, siger Claus Petersen.

Bygning færdig til marts

Den nye butik bliver på 800 kvm med en 800 kvm stor lagergård, og det bliver ejerne af Vestervangen 5, JD Byg, som vil stå for butiksbyggeriet og af udlejning af butikken til Jem & Fix.

JD Byg lever af at bygge kontorer og halbyggeri til virksomheder, og her ser direktør Henrik Daugaard frem til at komme i gang.

- Vi har travlt, for butikken skal stå færdig 1. marts. Det bliver godt for byen, at vi igen får et byggemarked i Brædstrup. Det har vi savnet, siger Henrik Daugaard.

Kendte varer

Butikken forventes at få seks til otte ansatte, hvoraf fire vil være fuldtidsansatte.

- Vi kører med det helt samme koncept og de samme varer, som folk kender fra Jem & Fix, siger Claus Petersen

Jem & Fix har længe haft øje for at åbne et byggemarked i Brædstrup, men tilbage i 2017 afviste den daværende direktør, Svend Pedersen, at ville åbne en forretning i byen, fordi han mente, byen var for lille.

- Jeg ved ikke, om der er noget, der har ændret sig omkring Brædstrup. Vi havde bare nogle andre tørre pletter på landkortet, som stod før, siger Claus Petersen.

God start for erhvervspark

Med Jem & Fix har projektet med at skabe en ny erhvervspark på Vestenvangen fået en god start.

Der er ifølge ejerne i JD Byg ikke flere planer om at tage nye virksomheder ind i de tidligere butiksbygninger på nuværende tidspunkt.

- Vi ser lige tiden lidt an. Vi har selv haft travlt med at flytte ind, og nu skal vi til at bygge for Jem & Fix, og det er det, vi koncentrerer os om lige nu. Når den er bygget, ser vi på, hvad vi så gør, siger Henrik Daugaard.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Intens eftersøgning endte lykkeligt: Hundehvalpen Nala stak af efter uheld på motorvej, men er fundet igen

Annonce