Annonce
Kultur

Nytårskoncert med kendte navne

Saxofonisten Mads Mathias er en af de musikere, der optræder til den store nytårskoncert på Pejsegården 25. januar. Foto: Karolina Zapolska
Mads Mathias, Daimi og Tom McEwan kan opleves på Pejsegården ved den årlige nytårskoncert.

Brædstrup: Der kommer flere generationer musikere på scenen, når den store nytårskoncert i Brædstrup løber af stablen lørdag 25. januar på Hotel Pejsegården. Et af de yngre talenter er den 39-årige saxofonist, sanger og sangskriver Mads Mathias, der i de senere år er blevet et særdeles kendt navn på den danske musikscene.

I 2012 udgav han debutsoloalbummet "Free Falling", som skaffede ham en Danish Music Award som Årets Nye Navn. Det satte skub i karrieren, og nu hører Mads Mathias til de erfarne og efterspurgte. Han har optrådt med mange bands og er meget aktiv som studiemusiker.

Blandt veteranerne finder man 75-årige Daimi Gentle - eller bare Daimi, som de fleste har kaldt hende, lige siden hun optrådte sammen med Dirch Passer i 1967 med revysangen "Hvem har du kysset i din gadedør". Daimi går på scenen sammen med Louisiana Jazzband, der er kendt for populær swingjazz og et stort repertoire.

En anden kendis med nogle år på bagen, 79-årige Tom McEwan, vil give den gas på flere måder. Dels på trommer (Tom McEwan var oprindeligt trommeslager i både engelske og danske musikgrupper), dels på vaskebræt og ikke mindst som showmand. Som mange nok husker, var Tom McEwan en del af det humoristiske trekløver Klyderne sammen med Jesper Klein og Jess Ingerslev.

Det er badmintonafdelingen i Brædstrup IF, der holder koncerten, og overskuddet går til ungdomsarbejdet i klubben.

Tom McEwan er kendt for sine humoristiske indslag. Arkivfoto: Kristian Juul Pedersen/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To anholdt ved McDonald's og Jem & Fix: Politiet havde fået tip om udlejningsbil

Annonce