Annonce
AC Horsens

Nymann er ved at miste tålmodigheden

Peter Nymann er fortsat sat ud af spillet med en ankelskade. Arkivfoto: Ole Nielsen
AC Horsens' veteran på højreback kæmper videre med at overvinde sin ankelskade.

Horsens: Peter Nymann har fået fodboldstøvler på igen, men han ligner ikke en spiller, der løber på banen i Superligaen på søndag.

Med sine 37 år er han alderspræsident i AC Horsens og tæt på at være det i hele Superligaen - kun overgået af Randers FC's Johnny Thomsen. De to står i skærende kontrast til Jeppe kjær, der kan få debut som 16-årig i samme kamp.

Peter Nymann kommer næppe til at spille, og det er begyndt at irritere AC-spilleren. Han blev skadet mod slutningen af AC Horsens' træningslejr. I en duel med Magnus Jensen fik han et vrid i anklen, og det trækker ud med at blive klar.

- Jeg er ved at blive utålmodig. Jeg havde regnet med at spille på nuværende tidspunkt, siger Peter Nymann.

- Det går fremad, men det går for langsomt. Det var mere kompliceret end først antaget, siger AC-spilleren.

Hans ankel har været udsat for lidt af hvert gennem de mange år som professionel fodboldspiller, og det gør ikke helningsprocessen nemmere.

- Det gør ikke det hele sjovere. Vi står foran mange vigtige kampe, men hvornår jeg er klar til at spille igen, ved jeg ikke. Det handler også om, at jeg skal have noget luft i lungerne igen. Jeg vil gerne i gang så hurtigt som muligt, men det vil også være dumt at få et tilbagefald, fordi der senere på sæsonen venter endnu flere vigtige kampe, siger Peter Nymann.

Han har de seneste sæsoner forlænget sin kontrakt for et år ad gangen, så til sommer skal han til forhandlingsbordet igen.

- Det er jeg efterhånden vant til, men de spekulationer må vente. Lige nu har jeg kun fokus på at blive klar til at spille og på at sikre AC Horsens overlevelse, siger Peter Nymann.

AC Horsens har ud over hjemmekampen mod Randers på søndag en kvartfinale mod Silkeborg på torsdag at se frem til. Derefter venter FCK, FC Midtjylland og Brøndby i de sidste runder af grundspillet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Corona er en gave til Madam Bach

112

Motorcyklist ramt af bil

Annonce