Annonce
AC Horsens

Nye toner i AC: Ingen angriber på vej

Mens spillerne havde løbetest, havde Bo Henriksen travlt med at få de sidste detaljer omkring den kommende måneds træning på plads sammen med Mads Lyng, Thomas Kortegaard og Peder Hansen. Foto: Søren E. Alwan
Oliver Drost trænede med i AC Horsens, men manager Bo Henriksen slår fast, at det nemt kan ende med, at foråret bliver spillet med Nicolai Brock-Madsen som eneste angriber i truppen.

Horsens: Hvis man ikke kan få den, man elsker, må man elske dem, man har. Sådan passer talemåden lettere omskrevet på manager Bo Henriksens situation i AC Horsens.

Superligaklubben tog mandag hul på forberedelserne til forårssæsonen. Humøret var højt, men der mangler stadig en angrebsmakker til Nicolai Brock-Madsen i form af en fuldblodsangriber.

Men måske kommer han slet ikke, selv om Bo Henriksen tidligere har stået fast, at han stod øverst på ønskesedlen. Man får bare ikke altid sine ønsker opfyldt.

- Vi er glade for de spillere, vi har i truppen. Det ville være super med en angriber mere, men det kan nemt ende med, at tingene udvikler sig, så vi ikke får nogen ind, siger Bo Henriksen.

Oliver Drost var ellers med på træningsbanen. Han står uden kontrakt, efter hans aftale med Kolding er udløbet, men den tidligere angriber i klubben er ikke på vej tilbage i gult.

- Umiddelbart er der ingen planer om det. Det er en vennetjeneste, så Oliver Drost kan komme i så god forfatning, at han kan finde en anden klub at spille for, siger Bo Henriksen om sin tidligere angriber.

AC Horsens' trup

Tilgang:

Magnus Riisgaard Jensen (fra Skive)

Jonas Gemmer (retur fra udlejning til Kolding)

Afgang:

Kasper Junker (solgt til Bodø/Glimt)

Sebastian Avanzini (kontrakt ophævet)

Jannik Pohl (Retur til Groningen)

Jacob Linnet (kontrakt udløbet)

Truppen:

Målmænd: Matej Delac, Michael Lansing.

Forsvar: Michael Lumb, Peter Nymann, Alexander Ludwig, Malte Kiilerich, Magnus Riisgaard Jensen, Erhan Masovic, Mikkel Qvist, Mathias Madsen.

Midtbane: Jonas Thorsen, Louka Prip, Bjarke Jacobsen, Ayo Okosun, Hallur Hansson, Peter Therkildsen, Matthias Præst, Jonas Gemmer.

Angreb: Rune Frantsen, Nicolai Brock-Madsen.

Flere skal væk

Hans problem er, at der skal spillere ud af truppen for at frigive lønkroner til at putte i en offensiv tilgang, og i den sammenhæng hjælper ophævelsen af Sebastian Avanzinis kontrakt eller salget af Kasper Junker ikke.

Lejeaftalen med Ayo Okosun er blevet forlænget og Magnus Rissgaard Jensen er blevet købt i Skive, og desuden er Jonas Gemmer kommet tilbage fra sit ophold i Kolding.

Bo Henriksen har tidligere peget på emner som Erhan Masovic og Mikkel Qvist i forhold til at skulle finde en ny klub for at få mere spilletid, men de var begge med på træningsbanen mandag

- Som udgangspunkt bliver Erhan Masovic hos os. Han er en dygtig fodboldspiller ellers havde Club Brugge heller ikke investeret et stort millionbeløb i at skrive kontrakt med ham. Han har bare ikke udsigt til at spille ret meget, siger Bo Henriksen, der er godt besat i midterforsvaret og på midtbanen.

Han har også stadig Jacob Linnet, der spøger i kulissen. AC Horsens vil godt beholde den tidligere Brabrand-spiller, men lige nu er der ikke økonomi til det.

AC Horsens lejede i januar U19-angriberen Mark Asp ud, men det giver ifølge Bo Henriksen god mening.

- Han skal modnes til seniorfodbold, og han ville ikke have en chance for at få et minuts spilletid i foråret, så derfor giver udlejningen til Ringkøbing mere mening for ham, siger Bo Henriksen.

Annonce
Horsens For abonnenter

Christina og Torialy har ligget søvnløse af bekymring i flere uger, fordi deres datter var fanget i omstridte ghettoregler: Onsdag blev den bedste dag i lang tid

Danmark

Søndagens coronatal: Efter syv dage med over 4000 nye coronatilfælde falder smittetallet

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Troels Holch Povlsen tonser med tallene: Tredobler omsætning i Horsens-selskabet Nine United A/S

Kultur For abonnenter

Fortidsminder spænder ben for drømmen om "Hollywood"-skilt i Juelsminde

Horsens

Brænder pengene i lommen? Her er de dyreste boliger til salg i Horsens lige nu

Hedensted For abonnenter

Nu bliver bopælen afgørende for, hvor dit barn kommer i børnehave

Flertal afsætter én milliard til trængte sygehuse

Kultur For abonnenter

Tredje søndag før jul gik dine oldeforældre tur på Søndergade

Horsens

Han har kastet omkring 700 ton sten i fjorden i år og kan godt kaldes for 'naturens vogter': Nu har han fået et skulderklap for sin indsats

Horsens

Laudrup og den øvrige elite brugte en lørdag i Horsens: Det er et kæmpe skulderklap, der betyder, vi må have gjort noget rigtigt

Se Danmark: Danmarks måske billigste gård

Hedensted For abonnenter

Grundejerne bestemte første udspil til diget: Vi er blevet overraskede over, hvor kompliceret kysten er

Horsens For abonnenter

Det blev Østerhåb ved et tilfælde: Drømmehuset fra byggeudstilling blev til et hjem for familien Bang Fasting Bauer

Horsens

Uro i nattelivet: Unge mænd råbte og rakte fuckfinger mod politiet

Annonce