Annonce
Kultur

Nye navne til både festen og dagen efter: Robyn og Spleen United kommer til Northside

Sådan så det ud, sidst Robyn lagde vejen forbi Northside. Dengang var det dog i selskab med norske Röyksopp. Foto: Jonas Skovbjerg Fogh

AARHUS: Så er der igen nyt fra Ådalen i Åbyhøj - eller i hvert fald fra den festival, som i begyndelsen af juni flytter ind på pladsen. Northside har nemlig netop annonceret fire nye navne til årets festival, og der er både lidt til dansegulvet og det mere melankolske hjørne.

Robyn, Spleen United, Jung og Franc Moody kommer alle sammen til Aarhus og giver koncert mellem 4. og 6. juni.

Torsdag er der et nyt, dansk band på plakaten. Det er Jung, som nogle måske kender fra radioen, hvor de har huseret med de to sange "Jeg Skal Nok Vente" og "Hun Kommer Tilbage". Svenske Robyn spiller 5. juni, altså om fredagen. Hun var også forbi i 2014, men dengang var det i selskab med norske Röyksopp. 2020 bliver altså første gang nogensinde, at man kan opleve Robyn for sig selv på Northside.

De to sidste af de nye navne, Spleen United og Franc Moody, optræder 6. juni. Franc Moody er et musikerkollektiv med Ned Franc og Jon Moody i forgrunden. De udgav deres første EP i 2018, og lyder ifølge pressemeddelelsen lidt a la Daft Punk og Jamiroquai.

Spleen United er for nylig blevet gendannet, efter at de i 2013 meddelte, at de ville holde pause på "ubestemt" tid. Det gjorde faktisk i forbindelse med en koncert på netop Northside, hvor de nærmest gik i opløsning på scenen. Men nu er pausen altså forbi, og Northsides publikum får igen besøg af dem.

Årets Northside er den sidste i Ådalen og finder sted fra 4.-6. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

DMI lover sol og sommer på første officielle sommerdag - men så kommer efterårsvejret

Annonce