Annonce
Østjylland

Nye kræfter til Wupti: Salling Group opruster i kampen mod Amazon

Jette Radich i Salling Groups hovdkvarter i Brabrand. Foto: Axel Schütt

40-årige Jette Radich fra Risskov bliver direktør for platformen for handel på nettet.

AARHUS: Salling Group har valgt en kvinde som leder af wupti.com. Den tidligere chef for HR i hovedsædet, commercial og e-commerce i Brabrand, Jette Radich, begynder 1. januar som direktør for den platform for e-handel, som virksomheden købte for nogle år siden og nu vil sætte fuld fart på.

De store udenlandske platforme for handel på nettet kommer brusende ind over os, og danske virksomheder ruster sig og tager kampen op. Salling Group, sætter for alvor wupti.com i spil i denne konkurrence.

Det er sjældent, at en leder kommer fra en HR- til en salgsafdeling, men Jette Radich har gode forudsætninger. Hun har været med på sidelinjen hele vejen fra købet af wupti.com til det, handelsplatformen står for i dag, og så brænder hun for alle de dygtige medarbejdere, som hun nu får ansvaret for.

- Vi skal gøre brandet mere synligt og skabe en god kundeoplevelse, så Wupti som dansk markedsplads bliver det foretrukne sted at handle online siger Jette Radich, der for eksempel tænker på amerikanske Amazon som en stor konkurrent.

Annonce

Skal tænke wupti straks

Vi skal fortsat fokusere på vores Wupti Markedsplads og få flere andre onlinebutikker til at sælge via Wupti, så vi sammen står stærkere i konkurrencen. Danskerne skal tænke Wupti med det samme, når de skal købe på nettet, fordi det er hurtigt, nemt og bekvemt, siger den 40-årige mor til to med bopæl i Risskov.

- Vi kan blive superstærke ved at få mange andre virksomheder ind på Wupti Markedsplads, og vi mærker allerede, hvordan vi og de dygtige netbutikker i fællesskab har stor gavn af en dansk markedsplads, tilføjer Jette Radich, der synes, det er sundt med konkurrencen fra andre platforme. Det sikrer, at vi konstant er i udvikling og leverer den gode kundeoplevelse, mener hun.

Hun er kommet fra bankverdenen til Salling Group dengang, det stadig hed Dansk Supermarked.

- Egentlig ville jeg have læst økonomi, men tænkte, at hvis jeg begyndte i en bank, ville det give flere muligheder, og jeg var bedre rustet til universitetet, siger Jette Radcih og tilføjer, at hun altid har kunnet lide at arbejde med mennesker og have ansvar.

Det blev ved uddannelsen fra handelsskolen og job i Danske Bank suppleret med en HD i strategi og ledelse. Undervejs har hun været filialdirektør i Vejlby, souschef i Skanderborg samt global leder og HR-chef for private banking i Danske Bank.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce