Annonce
Erhverv

Nye kræfter skal løfte traditionsrigt skjorte-mærke

Connexion Ties nyansatte brand manager Flemming Østergaard (til højre) ses her sammen med Connexion Ties to ejere, Bo Egeriis (til venstre) og Johnny Andersen (bagest). Flemming Østergaard har de seneste tre år været ansat hos Seven Seas Skjorter. Før det var han ansat hos Bosweel i 15 år. Foto: Connexion Tie
Brande-virksomheden Connexion Tie har ansat en ny brand manager.
Annonce

Brande: Flemming Østergaard er netop blevet brand manager hos Brande-virksomheden, Connexion Tie. Hans rolle bliver at løfte det traditionsrige skjortemærke Angli.

Hos Connexion Tie er man fast besluttet på nye tiltag i skjorteforretningen Angli. For at muliggøre denne ekspansion har man pr. 1. marts ansat Flemming Østergaard, der med over 30 års erfaring fra tekstilbranchen vil sætte endnu mere gang i skjortesalget til profil- og detailkunder. Her vil den nye brand manager sætte sit præg på et nyt skjortekoncept til detail-og profilbranchen.

- Jeg ser meget frem til at blive en del af Connexion Tie. Med min baggrund og mangeårige erfaring indenfor salg og produktudvikling i herretøjsbranchen ser jeg det som en spændende opgave, hvor jeg vil gøre mit for at tilføre yderligere vækst til firmaet og samtidig opretholde et godt samarbejde på profilmarkedet og i detailbranchen. Jeg ser mig selv som lidt af en skjorte-nørd, og her vil jeg i den grad kunne fortsætte min passion for at komme til at arbejde helt ned i detaljen i denne stilling, lyder det fra Flemming Østergaard.

Hos Connexion Tie er man også rigtig spændt på det nye tiltag og ser positivt på fremtiden:

- Hvis vi skal kunne sætte vores præg på profil- og detailbranchen, skal vi tilføre noget nyt, og med ansættelsen af Flemming er vi sikre på, at det kan være med til at bidrage positivt til udviklingen. Flemming kommer med en stærk baggrund og erfaring, som bakkes op af et enormt stærkt netværk. Hans produktkendskab og høje kvalitetskrav matcher utrolig godt med Connexion Ties, og vi er derfor meget spændte på fremtiden, siger den ene af Connexion Ties to indehavere, Bo Egeriis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce