Annonce
Horsens

Nye kræfter i træningscenter

De nye indehavere af Horsens Crossfit, ægteparret Martin og Tine Borup. Til højre den tidligere ejer, Peter Baadsmand. Privatfoto
Horsens Crossfit på Alrøvej har fået nye ejere.

Horsens: Der er kommet nye ejere af træningscentret Horsens Crossfit på Alrøvej.

Det er Tine og Martin Borup fra Hou, der har overtaget det syv år gamle træningscenter. De driver i forvejen træningscentret CF Varmeværket i Odder.

Tine Borup forklarer, at den tidligere ejer af Horsens Crossfit, Peter Baadsmand, er flyttet til København og derfor har ledt efter nogle med bedre tid til at drive centret.

Og her faldt der altså et tilbud af til Tine og Martin Borup, der kendte Peter Baadsmand fra crossfit-verdenen.

- Crossfit-træning er meget socialt. Vi er lidt i samme båd allesammen, og det er kulturen. Vi gør det hele sammen og går meget op i at kende hinandens navne. Og da Peters forældre så også kommer fra Odder, kendte vi hinanden. Martin og jeg har flere gange tænkt på at udvide vores center mod Skanderborg eller Aarhus, men nu blev det så Horsens, fortæller Tine Borup.

Parret har overtaget hele centret og bevarer navnet Horsens Crossfit.

- Der bliver ikke de store forandringer med os som ejere. Men der bliver selvfølgelig lavet lidt om løbende, og vi starter ud med at lave flere hold og interne arrangementer. Vores populæreste hold, WOD (Workout of the day, red.), bevarer vi også, og vi vil tænke i flere trænerseminarer og optimere nogle af holdene. Men det bliver først hen over efteråret, siger Tine Borup, der ud over nybagt ejer af et træningscenter også er blevet nybagt mor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap fire milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og "Fars Pige" - lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle TV3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Annonce