Annonce
Horsens

Nye infotavler: Endelave klar til at tage imod ø-gæster

Alle vandreruter på Endelave begynder ved den nye infotavle, som man finder ved starten af molen. Foto: Jørgen Holm Pedersen
Et samarbejde mellem kommune og Endelaves lokale Kanino-gruppe har resulteret i nye infotavler på øen.

Endelave: Netop op til påskeugen er Horsens Kommune blevet færdig med at montere nye informationsskilte og bord-bænkesæt på Endelave.

Samtidig har den lokale kanino-gruppe opstillet flere afmærknings-pæle for at guide vandrere den rette vej rundt på de lokale vandreruter.

Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Projektet er lavet som del af den årlige pulje "Bedre adgang til naturen", som Horsens Byråd vedtog i budgetaftale 2018-2021. Dermed har kommunen kunnet realisere projektet med fornyelse af formidling på øen, som ifølge kommunen skal understøtte en god oplevelse for øens gæster, når de bevæger sig rundt på øen.

- De nye infotavler erstatter de hidtidige skilte, som havde en del år på bagen. Ud over at formidlingen på øen har fået et ansigtsløft, er skiltene også blevet forsynet med serviceinfo om, hvor der er vandposter og toiletter. Ikke mindst vandrere, der kommer for at gå Kaninoen, vil kunne få glæde af dette, lyder det fra skov- og landskabsingeniør Lise Kjær Poulsen fra Horsens Kommune i pressemeddelelsen.

Netop den naturskønne vandrerute, Kaninoen, trækker vandreglade turister til Endelave. Både Kaninoen og de kortere markerede ruter fremgår også på de nye skilte. Med en række nyopsatte bord-bænkesæt på ruten er der skabt flere muligheder for at hvile benene eller nyde sin medbragte frokost undervejs øen rundt.

Ud over at formidlingen på øen har fået et ansigtsløft, er skiltene blevet forsynet med serviceinfo om, hvor der er vandposter og toiletter. Foto: Ib Elgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Borgmester og hele kommuneledelsen i coronaisolation: Kommunen flirter med omsiggribende nedlukningsgrænse

Annonce