Annonce
Odder

Nye grunde til salg i populært boligområde

De to storparceller i Bendixminde, der er sendt i udbud, kan ses med gult på dette foto. Foto: Odder Kommune
Odder Kommune sætter to storparceller ved Bendixminde til salg. Grundene er henvendt til en bygherre eller et boligselskab, der vil bygge etageejendom eller tæt lav bebyggelse.
Annonce

Odder: Der er gang i byggeriet i det nye boligområde i Odder Vest, Bendixminde.

Nu tager Odder Kommune hul på næste etape af udstykningerne med to storparceller, der sendes i udbud.

På storparcellerne kan der bygges tæt-lav-bebyggelse og etageboligbebyggelse. Det er altså ikke grunde, der er henvendt til en privatperson, der bare gerne vil have meget jord til sin villa, men derimod en bygherre eller et boligselskab, der vil bygge til videresalg eller udlejning.

Det samlede grundareal er på 24.432 kvadratmeter med en maksimal bebyggelsesprocent på 40.

- Det er en attraktiv beliggenhed i et smukt område. Der satses på kvalitet i selve bebyggelsen på de to storparceller ligesom i det samlede Bendixminde-område, hvor det er planen, at det skal være et blandet boligområde af høj kvalitet. Derfor åbner vi nu op for, at der kan bygges andre typer af boliger end parcelhuse, siger borgmester i Odder Kommune, Uffe Jensen (V).

Annonce

Ingen mindstepris

I Bendixminde blev der i fjor sat 34 parcelhusgrunde til salg og godt halvdelen er nu solgt. I efteråret sættes yderligere 27 parcelhusgrunde til salg.

Storparcellerne udbydes uden mindstepris. Fristen for at komme med et bud på storparcellerne er 21. juni kl. 14. Man kan lælse mere om hvordan på kommunens hjemmeside www.odder.dk

Bendixminde ligger i den nordvestlige del af Odder. Arealet afgrænses mod nord af Balle Bæk, mod vest af det åbne landskab, mod syd af Stampmølle Bæk og mod øst af Balle Skov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce