Annonce
Erhverv

Nye formænd er midlertidigt trådt til i Business Horsens

Bo Ulsøe er nu midlertidig formand for Business Horsens, hvor hans far, Poul Ulsøe, var formand i otte år - fra 2007 til 2015. Arkivfoto

Indtil Business Horsens' generalforsamling 15. januar træder Blunico-direktør Bo Ulsøe ind på formandsposten, og detailhandels-udvalget har konstitueret både ny formand og næstformand.

Horsens: Bo Ulsøe, adm. direktør og indehaver af metal-virksomheden Blunico, er konstitueret formand i Business Horsens frem til foreningens årsmøde, som holdes 15. januar.

Han træder dermed midlertidigt ind på formandsposten, som tidligere formand Finn Damkjær Pedersen i sidste uge forlod efter et forløb med mistillid fra dele af bestyrelsen.

Den ny konstituering skete onsdag aften på et ekstraordinært bestyrelsesmøde, hvor Bo Ulsøe trådte ind på formandsposten uden modkandidater og med fuld opbakning, oplyser erhvervsdirektør Anders Killmann Pedersen.

- Der blev peget på mig, og jeg sagde ja tak. Det er frem til 15. januar, og den opgave har jeg påtaget mig, siger Bo Ulsøe dagen derpå.

Han blev valgt til bestyrelsen i 2017, samme år som hans far, Poul Ulsøe, takkede af efter otte år på formandsposten.

Bo Ulsøe blev valgt for en periode på to år, og dermed er han igen på valg, når årsmødet 2019 løber af stablen på Pejsegården 15. januar. Den midlertidige formand modtager gerne genvalg, svarer han på avisens forespørgsel, men om han også vil påtage sig formands-opgaven efter 15. januar, ønsker han ikke at drøfte.

- Jeg er på valg, og generalforsamlingen må afgøre, om jeg skal vælges. Derefter er det op til en ny bestyrelse at afgøre konstitueringen, siger han.

Annonce

Femina-indehaver er ny i bestyrelsen

Peter Otto Nielsen, som indtil sidste uge var formand for foreningens detailhandels-udvalg og dermed indsat i bestyrelsen som næstformand, gik fra posterne i følgeskab med den tidligere formand Finn Pedersen.

Detailudvalget har nu indsat udvalgets næstformand, Annette Hviid, indehaver af Butik Hviid, i Peter Otto Nielsens sted.

Frem til 15. januar er hun dermed konstitueret formand for detailhandelsudvalget og næstformand i bestyrelsen.

På næstformands-posten i udvalget, som Annette Hviid havde indtil Peter Ottos afgang, er indsat Mette Frost, indehaver af Femina Lingeri. Hun indtræder også i bestyrelsen frem til 15. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce