Annonce
Odder

Nye ejere af campingplads går efter de unge familier

Når man ikke kan få et vandrehjem, så køber man en campingplads. Ruth og Jens Uth Toldstrup ville oprindelig bygge et vandrehjem på matriklen, hvor det gamle Brødhuset lå. Begrænsninger for, hvad man må på grunden, gjorde dog, at de solgte til Danni Frederiksen og i stedet købte Saxild Strand Camping. Foto: Morten Pape
Ruth og Jens Uth Toldstrup droppede planer om vandrehjem ved Trekanten og købte i stedet campingpladsen.

Saxild Strand: Det er ikke kun på selve Trekanten, at det summer af nye tiltag. Også på den anden side af vejen, nærmere betegnet på Saxild Strand Camping, er der sket ting og sager, efter at Ruth og Jens Uth Toldstrup overtog pladsen i marts.

Parret kom oprindelig til Trekanten for at bygge et nyt vandrehjem på Brødhusets matrikel, som de købte. Men da det viste sig yderst besværligt på grund af begrænsninger for, hvad der kan bygges på grunden, valgte de at sælge Brødhuset og i stedet lægge billet ind på campingpladsen, som havde været til salg i flere omgangne.

At drive campingplads var ellers ikke noget, som parret fra Vestjylland så meget som havde overvejet tidligere. Og et retrætejob er det ifølge Ruth Uth Toldstrup bestemt heller ikke.

- Her i sommersæsonen er vi her fra klokken 7.30 til klokken 21, fordi der er så mange småting, man hele tiden skal forholde sig til, indtil opgaverne kan kategoriseres som rutineting. Men det gør nu ikke noget, for både Jens og jeg er meget sociale mennesker, som nyder at tale med folk. Så ja, vi er vist landet på den helt rigtige hylde, siger Ruth Uth Toldstrup.

Annonce
Ruth og Jens Uth Toldstrup foran poolen, som i år bliver opvarmet.Foto: Morten Pape

Nemmere adgang til stranden

Ud over en ny legeplads, renovering af poolen, som nu kan opvarmes, samt løbende renovering af den gamle serviceafdeling har Ruth og Jens Uth Toldstrup siden overtagelsen i marts også haft travlt med at markedsføre Saxild Strand Camping som en plads for unge børnefamilier. Det er ganske nyt, idet den tidligere ejer mest satsede på fastliggerne.

- Dem er vi sandelig også glade for. Men med pladsens beliggenhed tæt på vandet er der potentiale i børnefamilierne. Derfor forsøger vi at lave arrangementer, som kan tiltrække alle aldersgrupper. Det være sig kondibingo, frokostjazz, ugentlig yogaundervisning og zumba, fortæller Jens Uth Toldstrup, der nu ikke helt har opgivet planerne om et vandrehjem ved Trekanten.

Nu bare inde på campingpladsens grund og i form af sammenbyggede hytter.

- Vi ved, at eksempelvis familier på cykeltur ønsker at bo enkelt men alligevel med eget toilet, hvilket der ikke findes i vores små hytter. Derfor vil vi i løbet af vinteren få opført et slags anneks med værelser på række og med eget toilet og bad, siger den nye campingfatter, som også har haft held med at overbevise Odder Kommune om, at der skal etableres en fodgængerovergang på Strandvejen ud for campingpladsen.

- Så nu kan de unge familier bare komme an. De får nem adgang til stranden, siger han.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce