Annonce
Kultur

Nye datoer i 2022: Bryan Adams udskyder sine Horsens-planer igen igen

Bryan Adams-fans må vente præcis et år på at opleve den canadiske stjerne i Horsens. Arkivfoto: Torben Glyum
- Det er dejligt, at vi holder fast i koncerterne, og det håber vi, at publikum også vil gøre, for det er bare vigtigt, at folk holder fast i de billetter, for at vi kan få det til at løbe rundt, siger Horsens & Friends-direktør Claus Visbye

Horsens: Er det rigtigt, hvad man siger: Er tredje gang virkelig lykkens gang? Det kan rockstjernen Bryan Adams muligvis give et svar på i 2022.

Den canadiske musiker skulle egentlig have givet dobbeltkoncert i Forum Horsens 18. og 19. marts 2020, men på grund af covid-19 blev koncerterne udskudt til 27. og 28. april i år. Nu ser arrangørerne i Horsens & Friends sig nødsaget til at udskyde Adams-koncerterne endnu en gang.

Årsagen? Covid-19, selvfølgelig, forklarer Horsens & Friends direktør Claus Visbye, som dog glæder sig over, at det trods alt er lykkedes at finde nye datoer.

Annonce

Adams prøver igen med præcis et års forsinkelse: 27. og 28. april 2022.

- Det er dejligt, at vi holder fast i koncerterne, og det håber vi, at publikum også vil gøre, for det er bare vigtigt, at folk holder fast i de billetter, for at vi kan få det til at løbe rundt, siger Claus Visbye.

Én ting er et dansk band

Han peger på, at der generelt er lange udsigter for at få de store udenlandske, turnerende stjerner tilbage på banen.


Man skal aldrig sige aldrig, men der bliver ikke meldt ret meget til salg for tiden, og som organisation skal vi være sikre på, hvornår vi kan åbne mere op igen og under hvilke betingelser.

Claus Visbye, direktør


- Der er så meget at tage i betragtning for tiden, når man skal planlægge: i forhold til corona, til forsikringer og risikovurderinger på tværs af de enkelte lande. Én ting er, hvis et dansk band skal optræde i en dansk kontekst, men når kunsterne skal krydse grænser og få crews ind fra forskellige lande, er det en anden snak. Man kan jo bare se på, hvordan udrejsemulighederne er fra Danmark p.t. Det bliver selvfølgelig bedre i takt med, at folk bliver vaccineret, men der kommer til at gå et stykke tid, før verden er i grøn igen, siger direktøren om årsagen til, at besøget af Bryan Adams "Shine A Light"-turné i Horsens er udskudt igen igen.

- Vi skal have 4500 ind til hver koncert, og med et snævert forsamlingsforbud er det ganske enkelt heller ikke realistisk, siger han.

Annonce

Melder snart ud om Rock i Lunden

Om den aktuelle koncert-udskydelse er et varsel om, at flere er på vej, kan Claus Visbye ikke udtale sig om endnu.

En af årets store, traditionsrige sommer-koncertbegivenheder i Horsens, Rock i Lunden, blev aflyst i 2020, og det arrangement er et af dem, han forventer snart at kunne melde nyt ud om, siger direktøren, som også har en Sting-koncert på bedding 19. juni.

Om der i år overhovedet kan føjes nye koncerter til de allerede offentliggjorte, er han ligeledes varsom med at spå om.

- Man skal aldrig sige aldrig, men der bliver ikke meldt ret meget til salg for tiden, og som organisation skal vi være sikre på, hvornår vi kan åbne mere op igen og under hvilke betingelser. Nye koncerter er næppe noget, vi kommer til at tænke ret meget over på denne side af sommerferien, siger Visbye, som fredag dog kunne endnu en dansk koncert ud.

Jonah Blacksmith Trio har sat Horsens på plakaten 21. april med en akustisk koncert på Fængslet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce