Annonce
Ikast-Brande

Nye borde-bænkesæt ved Ejstrup Sø

Avisfondens formand Jan Nyrup klipper det røde bånd. På billedet ses også John Hansen og Finn Jensen. Foto: Tom Hansen
Annonce

Ejstrupholm: Ved Ejstrup Sø har en frivilliggruppe i lang tid arbejdet med at holde stier farbare for gæster. Nu har gruppen også indkøbt og opsat fire bænkesæt.

Først på året forespurgte gruppen til mulig sponsorat af bænkesæt hos den lokale avisfond fra Den Lille Avis.

- Det viste sig, at når vi nu havde den positive indstilling til vort ulønnede arbejde, passede det aldeles godt ind i fondens interesse for at yde donationer. De fire bænkesæt blev indkøbt, samlet og opsat i april måned. I det forløbne tidsrum har man kunnet se rigtig mange mennesker, som har besat nyerhvervelsen og her har nydt medbragt kaffe og madpakke. Tak fra søgruppen for donationen og placering af de fire bænkesæt ved Ejstrup sø, Holtum å og “Østrig stien”, lyder det i en pressemeddelelse fra gruppen.

I forbindelse med gruppens seneste mandagsarbejde fik man mulighed for helt officielt at kunne indvi bænkene. Avisfonden var repræsenteret af formanden og brugsuddeler Jan Nyrup og revisor John Hansen. Begge gav udtryk for glæden ved at kunne bidrage med donation til lokalsamfundet.

I 30 år har der været en frivilliggruppe ved søen. Den nuværende gruppe er kun tre år gammel. Man mødes til arbejdshygge omkring den første mandag i hver af sommermånederne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Større udvalg, robotstyret dæklager og 40 lifte: Nyt bilhus på 5600 kvadratmeter står klar om et år

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Horsens

Horsensianerne på Søndergade: Stramninger er okay. Vi stoler på myndighederne

Annonce