Annonce
Brædstrup

Nybolig overtager salg af Galgehøj-grunde i Brædstrup

Nyboligs afdeling i Brædstrup har fået til opgave at sælge grundene på Galgehøj-udstykningen. Fra venstre er det afdelingsleder Rasmus Friis Kronborg, ejendomsmægler Vanja Vucenovic og salgskoordinator Rikke Hedegaard Pedersen. Foto: Peter Hald

Stor boligudstykning i Brædstrup bliver genstand for massiv salgsindsats med blandt andet åbent hus-arrangementer.

Brædstrup: Nybolig i Brædstrup har fået en ny, stor opgave. Det drejer sig om salget af de mange byggegrunde på den store udstykning Galgehøj-Fredsbovej i den nordlige del af Brædstrup.

For godt et halvt år siden overtog typehusfirmaet HusCompagniet de resterende grunde på udstykningen, og selve opgaven med at få solgt grundene overdrages nu fra Realmæglerne til Nybolig.

Der er allerede blevet solgt 17 grunde, men da der er i alt 46 grunde på udstykningen - inklusive tre udstillingshuse - venter der stadig en opgave med at få solgt resten. To af udstillingshusene er klar, mens det tredje er på vej.

- Hidtil er der blevet solgt en grund hver sjette uge, siden HusCompagniet kom til, og det er udmærket. Men jo mere der bliver bygget på udstykningen, jo mere attraktiv bliver den, og derfor sætter vi nu tempoet i vejret. Vi vil holde åbnet hus-arrangementer en gang om måneden, og vi begynder allerede her i påsken med et arrangement mandag 2. april kl. 12 til 13 på adressen Galgehøj 2, siger afdelingsleder Rasmus Friis Kronborg fra Nybolig i Brædstrup.

- Det bliver en hold-indsats. Mine kolleger Rikke Hedegaard Pedersen og Vanja Vucenovic her i Brædstrup er med i arbejdet, og Nybolig-afdelingerne i Jelling og Tørring samt projektafdelingen i Horsens kobles også på, så det bliver en massiv indsats, siger Rasmus Friis Kronborg.

Nybolig-afdelingerne i Jelling og Tørring samt projektafdelingen i Horsens kobles også på, så det bliver en massiv indsats.

Rasmus Friis Kronborg, afdelingsleder i Nybolig Brædstrup

Udstykning genoplivet

Efter en længere stilstand kom der gang i Galgehøj-udstykningen, da HusCompagniet kom til sidste år.

Firmaet købte grundene og står for byggeriet af husene, men Rasmus Friis Kronborg understreger, at der ikke bliver tale om ens huse.

- Køberne får frie muligheder, når de vil bygge. Man kan i høj grad selv bestemme, hvordan husene skal se ud og indrettes - der er ikke så mange begrænsninger på. En af de få restriktioner er, at man ikke må bruge glaserede tegl, siger Rasmus Friis Kronborg.

Han ser optimistisk på salgsmulighederne.

- Her kan man få en byggegrund til omtrent halvdelen af, hvad man skal give i Horsens og Aarhus, og jeg synes, at udstykningen ligger godt især for pendlere. Der er nem adgang til hovedvejen, og husene ligger tæt på skole og fritidsordninger, ligesom Brædstrups centrum jo ikke er så langt væk, siger han.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

112

Cyklist kom til skade i trafikulykke

Horsens

Syg vildhest ved Nørrestrand er nu blevet aflivet

Annonce