Annonce
Erhverv

Ny varehuschef hos Føtex: Glæder sig til at gøre en forskel i butikken og i det lokale liv

Varehuschef hos Føtex på Bankagervej, Dann Bähring, i sit kontor, men det er dog mest blandt personale og kunder, man finder den nye mand, der i efteråret kan se frem til en større ombygning af varehuset. Foto: Marianne Husted
Føtex skal i gang med en større ombygning, hvor kasselinjen bliver placeret på en ny og mere hensigtsmæssig måde. Det bliver Dann Bährings store opgave i efteråret.

Horsens: Dann Bähring brænder for det lokale. Det viser en indramning med forskellige avisudklip, som er fulgt med den nye varehuschef til hans kontor hos Føtex i Horsens.

1. august afløste han Mark Jeppesen, som er blevet udnævnt til varehuschef i Bilka Herning. Det var lige et varehus som det på Bankagervej, Dann Bähring drømte om at få sit næste job i.

Med sig i bagagen har han foruden en spritny diplom-uddannelse i ledelse seks års erfaring som varehuschef inden for Salling Group.

Annonce

Udlært hos den lokale købmand

Dann Bähring kom som ung i lære hos den lokale Favør-købmand i den lille nordjyske landsby Lindholm, hvor han er vokset op.

- Det var helt nede på jorden og den stil, jeg stadig står for, siger nordjyden.

I 2004 kom han til Salling Group, som dengang hed Dansk Supermarked. Han, der trives med udfordringer og at være i bevægelse, skulle opleve andet end Nordjylland og Aalborg. Han kom i første omgang til Føtex i Egå, hvor han blev salgsleder for frugt og grønt. På cv'et står også, at han har været med til åbne et par Føtex'er i Købehavn. Bilka har han snuset til med syv måneders ansættelse i Vejle.

Jeg har prøvet alle arbejdsfunktioner på nær at være bager- og slagtermester, så jeg kender maskinrummet.

Varehuschef Dann Bähring

- Jeg har prøvet alle arbejdsfunktioner på nær at være bager- og slagtermester, så jeg kender maskinrummet, og jeg ved, hvad det kræver at være ansat hos os.

Annonce

Stod for et by-Føtex i Aarhus

Første job som varehuschef var hos Føtex i Guldsmedgade i Aarhus. Et rigtigt by-varehus. Derefter kom han til Føtex i Skanderborg, som ligger i indkøbscentret Bloms Butikker. Og nu prøver han kræfter med den lokale Føtex på Bankagervej, hvor folk kommer til for blandt andet at gøre storindkøb.

Varehuschef Dann Bähring har prøvet de allerfleste funktioner i forskellige Føtex-butikker. Siden 2004 har han arbejdet i Salling Group. Foto: Marianne Husted

Og så er vi tilbage ved det lokale og avisudklippene. I Skanderborg var han som varehuschef blandt andet med til at rejse penge via salg af "støtte-øl", så pårørende kunne lave arrangementer for beboerne på Sølund. Han er også stolt af en ny temalegeplads med udgangspunkt i Ole Lund Kirkegårds bøger som Gummi Tarzan. Han har nemlig været med til at sikre 100.000 kroner fra Salling Fondene til projektet.

Nu glæder han til som en synlig leder for de 180 ansatte. Han er ikke bleg for at give en hånd med i grøntafdelingen eller kassen, hvis der er brug for det.

Annonce

Ny indretning af butikken

Han ser også frem til efterårets store byggeprojekt. Føtex på Bankagervej er nemlig blevet udvalgt som test-sted for en ny indretning, hvor især en ny placering af kasselinjen vil sikre, at pladsen bliver bedre udnyttet, og kunderne får kortere til udgangen.

Privat fylder familielivet med døtre på 11 og 15 år og en hustru, der som han er optaget af Salling Group. Her er hun ansvarlig for indkøb af tøj.  Der bliver dog også tid til at spille floorball og fodbold.

Annonce

Lige fyldt 40 år

Et par gavekurve fylder det meste af skrivebordet, fordi han lige er rundet 40 år. I kommende weekend står den på fest sammen med Danns enæggede bror, som af indlysende årsager ikke kom til at hedde Mark, men Rune. Han er i samme branche, men ansat hos Rema.

Festen ser han frem til, men allermest glæder Dann Bähring sig til at stå for ledelsesopgaven hos Føtex på Bankagervej.

Annonce
Navne For abonnenter

Stemmesluger, vagthund og motorcykelmand: Skandalehistorie fik den normalt højtråbende og sygdomsramte byrådspolitiker til at trække sig fra partiet

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Kritiker af omfartsvej går i rette med borgmesters udlægning: Ministersvar viser, at der måske slet ikke er brug for en ny vej

Erhverv For abonnenter

Borgmester smider bombe i sag om omstridt omfartsvej: Forventer at kunne gå i gang med vejprojekt til december

AC Horsens

Specialist har hjulpet Pohl tilbage på målkurs: Når jeg er kampklar, leverer jeg også varen

Hedensted For abonnenter

Drikkevand bliver dyrere: Vandværker betaler landmænd for at droppe sprøjtemiddel

Hedensted

Kniber med at finde nok SOSU-hænder: Flere tiltag skal oppe rekrutteringen i Hedensted Kommune

I øvrigt mener jeg For abonnenter

Horsens får igen en stadsarkitekt: Det bliver godt

Erhverv

Liniepavillonen er færdig som restaurant: Nu skal der være selskabslokaler og bolig

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Horsens

La Vie genopstår - indehaver er lettet over at blive reddet i sidste øjeblik

Danmark

En lugt af død bredte sig i kvarteret: - Naboerne spurgte, om jeg havde lig i drivhuset

Sport

Coronaen kom i vejen i 2020, men i oktober sparker AC Horsens nyt liv i en gammel Folkebladet-tradition

Horsens For abonnenter

Så faldt hammeren i sag om dick pics og blufærdighedskrænkelser: 35-årig dømt til anbringelse på ubestemt tid

Horsens

For et år siden gik smitten første gang amok: Her kan du gå på opdagelse i kommunens corona-udvikling og vaccinations-indsats gennem det seneste halvandet år

Annonce