Annonce
Ikast-Brande

Ny vækstpulje vil uddele 50 millioner kroner

Norlys, der har hovedsæde i Silkeborg, har nu oprettet en vækstpulje, der kan yde tilskud til lokale projekter. Foto: Norlys
Norlys Vækstpulje åbner snart for ansøgninger.
Annonce

Midtjylland: Energiselskabet Norlys, en fusion af selskaberne Eniig og SE, vil via en ny vækstpulje uddele op til 50 millioner kroner om året.

Puljen, kaldet Norlys Vækstpulje, skal støtte tiltag og aktiviteter, som bidrager til fællesskab og en grøn og digital samfundsudvikling, oplyser Norlys i en pressemeddelelse.

Norlys åbner for første ansøgningsrunde via norlys.dk i midten af august, og fristen for at søge er den 1. oktober.

Norlys Vækstpulje støtter tiltag og aktiviteter, som kommer Norlys’ godt 700.000 nord-, midt-, syd- og sønderjyske andelshavere til gode.

Helt grundlæggende støtter Norlys Vækstpulje innovative ideer, foreningslivet og andre former for fællesskaber, idræts- og kulturlivet. Ideer, der skaber nye arbejdspladser, forsknings- og formidlingsprojekter og andre almenvelgørende formål.

Vækstpuljen er primært et initiativ, der skal komme Norlys’ andelshavere til gode, men alle kan søge om midler.

- Vi har besluttet, at nationale projekter af særlig innovativ karakter, som er til gavn for grøn og digital samfundsudvikling i bred forstand, også kan komme i betragtning. Med Norlys har vi selv en rolle, hvor vi kan være med til at definere fremtiden for det danske samfund på disse områder. Derfor er det naturligt for os at bakke op om innovation, særligt på disse områder, siger Jens Erik Platz, bestyrelsesformand i Norlys.

I 2020 forventer Norlys, at vækstpuljen vil uddele cirka 34 mio. kr. og de efterfølgende år omkring 50 mio. kr. i Midtjylland, Nordjylland og Syd- og Sønderjylland fordelt på tre årlige ansøgningsrunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Jacob Knudsen stopper i Odder

Annonce