Annonce
Erhverv

Ny udstykning ved naturskøn sø er blevet populær

Rørbæk Søpark er en udvidelse af det eksisterende sommerhusområde ved Rørbæk Sø, og der er allerede solgt 16 ud af 38 grunde, oplyser EDC. Foto: Peter Hald
Især de naturinteresserede køber grunde i den nye sommerhus-udstykning Rørbæk Søparken.

Nr. Snede: Udstykningen Rørbæk Søparken tæt på Rørbæk Sø bliver snart tættere bebygget. Den nye udstykning med sommerhusgrunde så dagens lys sidste år, og på et år er der indtil nu blevet solgt 16 grunde ud af 38, oplyser ejendomsmæglerkæden EDC, der står for salget.

Grundene er udstykket fra en tidligere campingplads, der lå i området, og især lige i starten gik det stærkt med at sælge, fortæller ejendomsmægler Alex Mandrup Paulsen, der er indehaver i EDC Ejendoms Centret A/S i Horsens.

- Grundene er blevet byggemodnet, og det er jo en udvidelse af sommerhusområdet ved Rørbæk Sø. Det er en anden type sommerhus-område end for eksempel Juelsminde og Saxild. Ved Rørbæk Sø kan vi se, at det i høj grad er naturmennesker, der vil bruge skovene og dyrke lystfiskeri i området. En del af køberne kommer fra egnen, men også fra Aarhus og Silkeborg. Typisk folk, der bor i en radius af 50 kilometer fra søen, siger Alex Mandrup Paulsen.

Annonce

Priserne på grundene svinger fra 325.000 til 575.000 kroner, og størrelsen svinger fra 1500 til godt 2200 kvadratmeter. Lige i starten under corona-pandemien gik det meget stærkt med at sælge de første grunde i første række ud mod Rørbæk Sø.

En del af sommerhusejerne lejer husene ud, og der er stor efterspørgsel for udlejning fra især hollandske og tyske turister - ofte lystfiskere, der gerne vil bruge områdets muligheder, oplyser Alex Mandrup Paulsen.

Der har været sommerhuse ved Rørbæk Sø i mange år, og der er omkring 35 eksisterende sommerhuse i området. Nu kommer der så en del flere.

Restaurant-åbning gavner

Alex Mandrup Paulsen har bemærket, at Restaurant Rørbæk Sø snart åbner igen under ledelse af Marie Meyland fra Nørre Snede. Genåbningen af restauranten sker fredag 3. juni, og det vil være en stor gevinst for hele området, understreger han.

- Det er et kæmpeplus, at restauranten kommer i gang igen... det er en win-win for alle parter, siger ejendomsmægleren.

Alex Mandrup Paulsen regner også med, at den nye sommerhus-udstykning vil få en vis betydning for Nørre Snede, der er den nærmeste handelsby kun godt fem kilometer væk.

Udstykkeren af de nye sommerhusgrunde er Brian Christiansen, der overtog den gamle campingplads. Brian Christiansen har selv sommerhus i området, og han er i øvrigt også initiativtager til det nye boligområde Gudenåparken ved Tørring på det område, hvor der tidligere lå en actionpark.

Annonce

Ægtepars salg eksploderer efter økonomisk mavepuster: - For det meste kan vi samarbejde

Hedensted For abonnenter

Tiltalte i sag om millionbedrageri afviser alt: Vi anede ikke, der foregik noget ulovligt, før vi blev anholdt

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Gruppen af 80+ eksploderer i Horsens Kommune: Fra 2024 er der brug for et nyt plejehjem hvert år for at sikre en plejebolig til alle, der har behov

Horsens For abonnenter

Før kiggede folk overbærende: Nu snører Kaare boksehandskerne og får stød i hjernen for at undgå ukontrollerede bevægelser

AC Horsens

AC Horsens jagter en matchbold: Tre ting gør holdet til favorit på den svære udebane i Nykøbing

Kultur

I gamle dage var der ikke meget at råbe hurra for i Horsens Statsfængsel - dét var der tirsdag

Økonomien bremser op: Faldende boligpriser og store rentestigninger i vente

Horsens

Det skal være slut med graffiti og knuste ruder: Ejer af øjebæ ved Vejlevej har købt øvrige ejere ud for at forskønne skæmmet ejendom

Sport For abonnenter

Kommentar: Mesterskabet er langt væk - derfor er HIC nødt til at fordele lønkronerne anderledes, hvis man vil retur til finalerne

Horsens

Livlig debat om forsvars-forbeholdet: Bliver det dyrere, hvis vi siger ja, og bliver Danmark mere sikkert?

Erhverv

39-årige Iben fra Vejle er blevet slagter i Glud: Uddeler luftede ideen for hende for flere år siden

Topledere mødes i Esbjerg: 10.000 vindmøller skal tidoble kapacitet for havvind i Nordsøen

Brædstrup

Skal Horsens have sin egen camino? Landsbyråd vil binde landsbyer i området bedre sammen

Hedensted For abonnenter

Få overblikket her: Er fjernvarmen på vej til din by?

Horsens

Omdiskuteret skulpturallé har fået sit gennembrud, og flere skulpturer er på vej: Formand foreslår, at der rejses et attraktions-skilt ved motorvejen

Annonce