Annonce
Kultur

Ny udstilling på Søndergade peger mod en bedre tid

Udstillingen Maskinen kan ses i Kuben indtil 4. marts. Foto: Horsens Kommune
Annonce

Horsens: En sindrig maskine og to personers længsel mod en bedre tid.

Der er sådan cirka ingredienserne i en ny udstilling kaldet "Maskinen", som man i den kommende tid kan opleve i Kuben på Søndergade i Horsens.

Her har de aarhusianske dramaturger Thea Rønn Hansen og Søren Højgaard skabt det, der i en pressemeddelelse kaldes "et stemningsfyldt og hemmelighedsfuldt rum, som tager beskueren tilbage til en anden tid."

Udstillingens omdrejningspunkt er de to personers længsler, der styres af minder og drømme, og "gennem et fælles mål mødes to modsætninger i deres arbejde med maskinen. Men hvad er det for en maskine, og hvad er det, de to ønsker at opnå", lyder det i oplægget til "Maskinen", som kan ses indtil til 4. marts.

Opfordringen fra Horsens Kommune, som står bag tiltaget, er, at man løbende lægger vejen forbi Kuben og følger de ændringer, der sker i udstillingen i takt med, at historien skrider frem.

"De to personer bag maskinen må så frygteligt meget igennem, og strabadserne kan man følge gennem løbende ændringer i scenografien. På den måde vil udstillingen altså ændre sig gradvist igennem hele februar, og den skarpe iagttager kan gå på jagt i scenografien efter nye detaljer i fortællingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Se videoen: Skarpheden manglede - AC Horsens satsede men måtte nøjes med 0-0 mod VB

Horsens

Nyt testcenter på vej: Om få dage kan man få lavet en kviktest i Brædstrup

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce