Annonce
Hedensted

Ny uddeler skal samle Brugsen op: Butikken skulle have en omgang fra top til bund

Nicolas Carstenskiold har overtaget posten som uddeler i Superbrugsen i Løsning. Foto: Michael Svenningsen
Blot to måneder efter, 42-årige Nicolas Carstenskiold blev ansat som souschef i SuperBrugsen Løsning, står han nu med nøglerne til butikken. Og han har fra første arbejdsdag haft rigeligt at se til, efter hans to forgængere på posten langt fra viste sig langtidsholdbare.

Løsning: Opgaverne har været mange, siden Nicolas Carstenskiold 1. oktober tog et skridt op i hierarkiet og skiftede stillingsbetegnelsen som souschef i SuperBrugsen Løsning ud med titlen som uddeler i samme butik.

Tøjlerne overtog han, efter Peter Klavsen sidste måned forlod stillingen. Hvorvidt han blev fyret eller valgte selv at sige op, er der divergerende forklaringer på. Fast ligger det dog, at butikken ifølge Nicolas Carstenskiold - som den fjerde uddeler i butikken på godt to år - har en opgave i at genvinde byens tillid.

Og der har været rigeligt at tage fat på fra første arbejdsdag.

- Bortset fra slagterafdelingen og mandskabet skulle hele butikken have en tur fra top til bund. Den har haft det svært, og min opgave har lidt været at samle den op igen. Mit indtryk er, at man begyndte at bestille færre varer hjem af frygt for at skulle smide for meget ud, og så er for mange kunder blevet mødt med tomme hylder, siger Nicolas Carstenskiold, og fortsætter:

- Først prioritet har været at få alt det basale på plads; altså at man aldrig går forgæves efter blandt andet mælk, pålæg og frugt, og at man kan vide sig sikker på, at det går korrekt ind ved kassen. Det føler jeg nu, vi er i mål med - og så kan vi i stedet komme i gang med det lidt sjovere, siger den nye uddeler.

Annonce
Jeg er købmand med stort k - typen, der står tidligt op hver dag for at overvåge muligheden for at købe et billigt parti varer til et godt tilbud.

Nicolas Carstenskiold, uddeler, SuperBrugsen i Løsning

Bliver uhyre synlig

Af de sjovere ting peger han blandt andet på, at frugt og grøntafdelingen skal bygges om og opprioriteres. Samtidig er der allerede skrevet arrangementer som gourmetaftener ind i kalenderen for 2020, mens der ligeledes er planer om igen at kunne være en aktiv spiller i lokalsamfundet.

Altsammen planlagt med udspring i ét og samme mindset; at holde sig helt tæt på kunderne og deres behov.

- Jeg er ikke en skrivebordsuddeler, men en butiksmand, der kommer til at være uhyre synlig. For mig er det vigtigt at lytte til kunderne, og hvad de efterspørger - og de skal bare komme til mig og spørge, om jeg kan lave et godt tilbud på en speciel vin, siger Nicolas Carstenskiold.

En livsstil de næste mange år

At gå fra souschef til uddeler er der intet kuriøst i. Alligevel adskiller vejen for 42-årige Nicolas Carstenskiold sig en smule fra den klassiske.

Forinden har han nemlig allerede haft en højere stilling i Coops bagland inden for overordnet butiksudvikling- og etablering. En stilling, som ellers typisk bestrides af tidligere uddelere og varehuschefer.

Da han blev ansat som souchef 1. august, var det godt nok med tanken på at oparbejde sig nok praktisk erfaring til en dag at kunne stå i spidsen for en butik. Men at det skulle ske så hurtigt, var trods alt ikke en del af karriereplanlægningen.

Tilbage står blot spørgsmålet, om han i modsætning til sine forgængere har tænkt sig at hænge ved i en lidt længere periode.

- Heldigvis er det et spørgsmål, som er umuligt at besvare, men at arbejde i SuperBrugsen er i høj grad en livsstil, og så længe jeg har et godt forhold til kunderne, kan jeg ikke se, hvorfor jeg skulle få et andet job. Jeg kan sagtens forestille mig at være her i mange år, siger Nicolas Carstenskiold, som bor i Hovedgård sammen med hustru og to børn.

SuperBrugsen beskæftiger 34 mand, heraf seks på fuldtid.

Nicolas Carstenskiold

42 år.

Født i Nigeria, hvor faren var udstationeret som arkitekt og ingeniør.

Flyttede omkring 1. klasse til Odder, hvor han efterfølgende er opvokset.

Bor i dag i Hovedgård med hustruen Bonnie. Sammen har de børnene Felix og Josefine på henholdsvis fem og seks år.

Har haft en stilling i Coop inden for butiksudvikling- og etablering. Blev 1. august i år ansat som souschef i SuperBrugsen Løsning med henblik på at blive uddeler i en anden butik.

Overtog uddeler-jobbet i Løsning 1. oktober, da Peter Klavsen forlod stillingen.

- Først prioritet har været at få alt det basale på plads, siger Nicolas Carstenskiold. Foto: Michael Svenningsen
Den nye uddeler, Nicholas Carstenskiold vil blandt andet holder gourmetaftener. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce