Annonce
AC Horsens

Ny U17-landsholdsspiller i AC Horsens

Mathias Madsen blev den andenyngste debutant i Superligaens historie, da han kom på banen mod FCK i Parken. Foto: Frank Hove

Horsens: AC Horsens har ikke haft store traditioner ud i at skabe landsholdsspillere. Den seneste var Mads Bech, der kom med på forskellige ungdomslandshold, men nu bliver der føjet et nyt navn til listen.

Det er Mathias Madsen, der sluppet gennem nåleøjet og er blevet udtaget til U17-landsholdet, der lige nu deltager i Internordisk Turnering på Færøerne.

Han er 16 år, men han har allerede fået debut i Superligaen. Det skete i foråret, da han kom på banen i slutminutterne af kampen mod FC København i Parken.

Han træner jævnligt med superligatruppen, og var desuden en del af det hold, der vandt U17 Divisionen i sidst sæson.

Talentchef Claus Troelsen glæder sig over, at Mathias Madsen er blevet udtaget til landsholdet.

- Vi har ventet på, at Mathias skulle få chancen på landsholdet, for han præsterede godt på U17 i sidste sæson, og han har gjort det godt her i opstarten med U19 og til træning med superligaholdet. Han rykker sig hele tiden i den rigtig retning.

For et år siden var Mathias Madsen med til den sidste DBU-samling, inden U16-landsholdet blev udtaget, men han nåede lige nøjagtig ikke igennem til den endelige trup.

Nu får han muligheden for at markere sig og vise sine kvaliteter på U17-landsholdet, der skal spille mod Nordirland tirsdag den 7. august og Sverige torsdag den 9. august. Derudover venter en placeringskamp lørdag den 11. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Udbrændt bil på Buelundvej

Erhverv

Frygt for corona-virus: Horsens-virksomhed aflyser messebesøg og indfører besøgs-karantæne på Kometvej

Annonce