Annonce
Sejlsport

Ny triumf: Rindom i en klasse for sig i laser radial

Anne-Marie Rindom fra Horsens Sejlklub var igen stærkest af alle, da hun vandt World Cup-stævnet i Genoa i OL-klassen laser radial.
Horsens-sejleren sikrede sig førstepladsen til World Cup-stævnet i Genoa på en stærk slutspurt i medalrace.

Genoa: Anne-Marie Rindom er i en klasse for sig i den olympiske bådtype laser radial. Det beviste Horsens-sejleren endnu engang, da hun vandt World Cup-stævnet i Genoa.

Der gik lidt tid, inden Anne-Marie Rindom fik fundet vindersmilet frem og fik sendt en stolt tommelfinger i vejret til sin træner, da hun havde passeret målstregen i medalrace. Hele stævnet i Geona blev afviklet under meget vanskelige forhold med meget lidt vind og oven i en springende en af slagsen. Manglen på vind prægede også den afsluttende sejlads, og det vendte op og ned på slutstillingen, så der skulle regnes en del inden, Anne-Marie Rindom følte sig sikker på sejren.

- Jeg er meget glad. Det var meget forvirrende i slutningen. Jeg mistede overblikket, og troede, at den førende kinesiske båd skulle slutte som nummer otte, men det var nok, at hun dårligere end seks, så jeg er meget tilfreds, siger Anne-Marie Rindom.

Anne-Marie Rindom kæmpede med helt fremme i hele finalesejladsen, og hun fik listet sig i mål som nummer to. Hun var inden den afsluttende sejlads på en samlet tredjeplads, men da både den førende kinesiske båd og den græske to'er faldt igennem i medalrace var andenpladsen i den sidste sejlads akkurat nok til at sende Anne-Marie Rindom øverst på sejrsskamlen igen.

- Vinden døde undervejs, så det handlede om at bevare roen og undgå straf fra dommerne for at vippe med båden, siger Anne-Marie Rindom.

Der er Horsens-sejleren efterhånden til at stå. Hun kom til World Cup-stævnet i Genoa med en frisk sejr til det traditionsrige stævne på Mallorca.

Med triumfen i Genoa har Anne-Marie Rindom nu vundet ni store stævner i OL-klassen - en imponerende bedrift, og det lover godt forud for OL næste år.

Næste store mål for Horsens-sejleren er EM senere på året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce