Annonce
Horsens HK

Ny HH-træner har fået styr på forsvaret - men man skaber ikke mirakler på tre uger

Frederikke Rasmussen har gjort det overbevisende under træningen, efter at hun har fået Rikke Schmidt som makker. Foto: Charlotte Adsbøl.
Lars Frederiksen har arbejdet med at styrke forsvaret og undgå tekniske fejl - men man skaber ikke mirakler på tre uger, fastslår han.

Horsens: Vi har arbejdet i tre uger, og jeg føler, at spillerne har forstået min budskaber, men vi må også indrømme, at man ikke skaber mirakler på tre uger.

Det siger Lars Frederiksen, ny cheftræner for HH Elites ligahold.

- Vi glæder os til at komme i gang, siger Lars Frederiksen.

- Vi har arbejdet med det, der er nemmest at gøre noget ved. Vi har haft meget fokus på forsvaret, så alle spillere ved, hvad de skal gøre, og hvad sidekammeraten hjælper med. Jeg synes, spillerne har vist stor forståelse for det, vi har været igennem, og at de føler sig trygge i de nye roller. Jeg har været meget tilfreds med Frederikke Rasmussen i målet.

- I træningskampen mod Randers holdt vi modstanderne nede på 17 mål. Det er trods alt fremgang fra de kampe, hvor der er røget mere end 30 mål i kassen.

- Vi har også trænet angrebsmæssigt og forsøger at blive skarpe. Spillerne skal lære, når der skal være høj puls, og når de skal trække vejret. Vi forsøger at begrænse antallet af tekniske fejl og lægge meget i faste rammer.

- Melissa Petrén var énmandshær i mange kampe før jul, men vi skal have rollerne fordelt, så alle bidrager. Hidtil har Melissa Petrén kun været med til træningen to gange, efter at hun vendte hjem fra VM. Jeg så tre af hendes VM-kampe med Sverige, hvor hun lavede en del mål, og vi forsøger at overføre det til vores hold.

- Daniela Gustin er ved at være klar, og vi ser frem til, at hun kommer på banen. Vi tester hende under de sidste træninger.

- Aarhus United er et hold, der ikke laver mange tekniske fejl. De har dog heller ikke skarpe langskytter. Det er et hold, der kan spille sig ind på en slutspilplads ved at vinde i Horsens, men det er også et hold, hvor vi har en chance, og hvor vi meget gerne skulle have point, siger Lars Frederiksen.

- Til publikum vil jeg sige: Tag onkler og tanter med til håndbold. Vi har brug for al den støtte, vi kan få, hvis Horsens skal have et ligahold i næste sæson, siger den nye træner. Jeg håber, vi kan vise publikum et hold med fornyet energi.

To målmænd

HH Elite har en debutant i målet i Rikke Schmidt.

- Frederikke Rasmussen er fortsat vores førstemålmand, men Rikke Schmidt er en erfaren målmand, der er klar til at vogte målet, når der er brug for hende. Hun bidrager også med gode råd og har et fantastisk vinderinstikt, uanset om det er en landskamp eller en serie 1 kamp. Hun giver alt for at vinde og har en meget stærk mentalitet. Ellers ville hun ikke være i stand til at vinde både OL og Champions League. Hun er ærgerrig og vil bare vinde, siger Lars Frederiksen.

Rikke Schmidt har haft det fint i de første dage.

- Jeg har været med til flere træninger og har set, hvordan forsvaret fungerer, og jeg har et fint samarbejde med Frederikke Rasmussen, siger Rikke Schmidt, der havde alle sine tre børn med til træningen i Horsens i torsdags.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Borgere glæder sig til at få fjernvarme - men udsigten til to store varmetanke vækker bekymring

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Su-su-superliga! Reportage og masser af billeder fra kæmpe AC-fejring på stadion og fest i Forum Horsens

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Genial satsning gjorde angriber til dagens spiller i superliga-sovs

AC Horsens

Stolt og tilfreds cheftræner: Oprykninger vænner man sig aldrig til, og denne her var meget fortjent

Horsens

John Andersen runder snart 83 år, men arbejder syv timer hver dag med sin enestående have

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

AC Horsens

Se alle billeder og reaktioner: Her rykker AC Horsens op i superligaen

Odder For abonnenter

Bager får sur Smiley for smuds i krogene og kondensvand i fryserummet

Brædstrup

29-årig erkender bilbrande i retten: Jeg var depressiv og nede i livet

Horsens

Yvonne fik hjernerystelse, brækkede næsen og slog tænderne løse på parkeringspladsen foran Lidl: Ejer anerkender problem - kanterne er simpelthen for små

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Debat

Det er med stor bekymring for de foreslåede besparelser, at vi skriver dette: Særlige borgere har brug for særlige indsatser

Erhverv For abonnenter

Anders fik sin drømmeuddannelse i Hedensted, men nu bliver tilbuddet lukket: Der er for få studerende

Hedensted

Nu vil Tørring også med på padelbølgen: Mangler mindst en million for at få projektet skudt over nettet

Annonce