Annonce
Erhverv

Ny tatovør i byen: De usikre kunder bliver sendt hjem for at tænke

Lena Diamante er en af fem ansatte i Tattoo Fashion, der netop er åbnet i Nørregade. Foto: Claus Skovholm

Hos Tattoo Fashion på Nørregade skal kunderne være helt sikre på deres valg om at blive tatoveret. Ellers bliver de sendt hjem for at tænke.

Annonce

Horsens: En tatovering er i sagens natur uforgængelig, og derfor bør den aldrig være en impulsbeslutning.

Det er holdningen hos Tattoo Fashion, Horsens' nyeste tattoo-shop, der netop er åbnet i Nørregade 26.

- Vi tatoverer først, når folk er helt sikre i deres beslutning, for tatoveringen skal sidde på kroppen resten af livet. Derfor vil vi hellere sende folk hjem og tænke end tatovere en person, der ikke er sikker, siger Alex Lopes.

Han står i spidsen for den ny tattoo-shop i fællesskab med sin fætter, Kenneth Lopes. Sammen driver de nu tre tatovørforretninger, i Horsens, Aarhus og Hadsten.

- Det var min fætter, der startede butikken i Hadsten for fem år siden, og da jeg var færdigudlært som butiksassistent, gik jeg ind i det. Det er tre år siden nu, siger 22-årige Alex Lopes.

For halvandet år siden udvidede de forretning med en filial i Aarhus, og nu kan de altså også skrive Horsens på firmakortet.

- Vi vurderer, at der er et godt kundegrundlag i Horsens. Der er mange unge mennesker og studerende, konstaterer Alex Lopes.

Tatoveringer på mode

Det er meget forskelligt, hvilke tatoveringer folk vil have, men Alex Lopes, indehaver af Tattoo Fashion i Nørregade, oplever, at særligt fire typer tatoveringer er populære i øjeblikket:

Små tatoveringer, eksempelvis venindetatoveringer.

Realistiske tatoveringer, eksempelvis portrætter eller fotoafbildninger.

Mandala-tatoveringer, tatoveringer præget af en masse streger. Indeholde ofte en form for symmetri.

Watercolor-tatoveringer, akvarel-agtige tatoveringer, der består af et givent motiv, som der bliver lagt en anden farve henover.

Alex Lopes står i spidsen for Tattoo Fashion i Nørregade sammen med sin fætter, Kenneth Lopes. De driver i alt tre tattoo-shops. Foto: Claus Skovholm
Annonce

For hr. og fru Danmark

Unge er blandt butikkens målgruppe, der bredt formuleret tæller alle "almindelige" mennesker.

- Vi beskæftiger os ikke med det kriminelle miljø, som man nogle gange kan opleve hos tatovører. Tværtimod tatoverer vi hr. og fru Danmark, siger Alex Lopes.

Tattoo Fashion er en landsdækkende tattoo-kæde, der drives af franchise-tagere, heriblandt Lopes-fætrene.

Deres tre butikker beskæftiger 13 tatovører, hvoraf de fem er ansat i Horsens.

Tattoo Fashion ligger inde med et stort bagkatalog af tatoveringer, hvis en kunde har brug for inspiration. Foto: Claus Skovholm
Annonce

Med etableringen af Tattoo Fashion har Horsens centrum fået nok en tattoo-shop. Se på kortet, hvilke tattoo-shops der i forvejen ligger i centrum af Horsens

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce