Annonce
Horsens

Ny tøjbutik åbner på Torvet - retter sig mod kurvede kvinder

7. november åbner butik By Mie i de tidligere Louis Nielsen-lokaler på Torvet 20. Herfra vil Ølsted-borgeren Anne-Marie Wulff, der de seneste 27 år har drevet Hedensted Taxi, sælge tøj til byens kurvede kvinder. Foto: Line Kyed
Ølsted-kvinden Anne-Marie Wulff åbner efter en årrække med Hedensted Taxi 7. november tøjbutikken By Mie på Torvet 20, hvor Louis Nielsen tidligere havde til huse. Forretningen henvender sig til kurvede kvinder.

Horsens: 7. november åbner butik By Mie på Torvet 20.

Bag forretningen står 54-årig Anne-Marie Wulff fra Ølsted, af venner og familie kaldt Mie.

Fra Torvet 20 vil Anne-Marie Wulff forhandle tøj til de lidt større kvinder, og det ser hun meget frem til:

- Jeg har i mange år gerne villet have en tøjbutik. Så da muligheden bød sig, valgte jeg at gøre alvor af den del, siger hun.

Anne-Marie Wulff og hendes mand Bo Bonde Wulff har frem til 1. august i år drevet Hedensted Taxi. Firmaet overtog Anne Marie Wulff i 1992 - og det var i 27 år hendes levebrød, indtil hun i år ikke valgte at gå med i et nyt udbud, da Hedensted Kommune her udbød kørslen på en anden måde.

- Jeg er vant til fra mit vognmandsfirma at være på fra klokken fem om morgenen til kl. 17, så butikslivet er jeg ikke forskrækket for. Det er snarere luksus, at jeg nu kan vente med at møde på arbejde til klokken 10, siger Anne-Marie Wulff.

Jeg er vant til fra mit vognmandsfirma at være på fra klokken fem om morgenen til kl. 17, så butikslivet er jeg ikke forskrækket for. Det er snarere luksus, at jeg nu kan vente med at møde på arbejde til klokken 10.

Anne-Marie Wullf

Anne-Marie Wulff forklarer, at hun selv tilhører de lidt større kvinder - eller kurvede, som hun selv ynder at kalde det, men at hun ikke synes, der i dag er det store udvalg på den front i Horsens.

- Det vil jeg nu forsøge at lave lidt om på. Jeg er i kontakt med nogle leverandører, der laver utroligt smart og velsiddende tøj til os lidt større kvinder, siger hun.

Størrelserne i den kommende butik vil strække sig fra 42-56, og aldersspredningen på det kommende tøj vil rette sig både mod de unge kvinder og op til de midaldrende.

Med i butikken tager Anne-Marie Wulff to af sine tidligere ansatte fra Hedensted Taxi.

At åbningsdagen er sat til den 7. november er ikke tilfældigt, men en ganske bestemt forklaring på.

- Det kan lyde fjollet, men syv er mit yndlingstal, og det har fulgt mig gennem livet på en god måde. Min mand ryster dog lidt på hovedet af den beslutning, siger Anne-Marie Wulff.

Sideløbende med butikken vil hun sælge tøj fra en hjemmeside med samme navn som butikken. Den del er hun også i fuld gang med at få lavet, ligesom hun også gør klar til en Facebook-profil.

Hjemmeside og Facebook står hendes mand og en ansat fra hans firma, annonceringsbureauet Joblinsen, for at få op at køre. De to herrer kommer også til at få deres daglige gang på Torvet 20, når Anne-Marie Wulff slår butiksdøren op.

- Aftalen er, at Bo og hans ansatte Lars Jensen skal have kontor i baglokalet. Til gengæld skal de stå for at pakke de varer, der skal sendes ud fra min webshop. Det er da en fin konstellation på alle måder, vurderer Anne-Marie Wulff.

Anne-Marie Wulff og hendes mand Bo Bonde Wulff har frem til 1. august i år drevet Hedensted Taxi. Firmaet overtog Anne Marie Wulff i 1992 - og det var i 27 år hendes levebrød. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce