Annonce
Horsens

Ny streetfood-festival til Horsens - forventningen er 10.000 gæster

Street Food Festival er tidligere afviklet andre steder i landet med succes, og nu kommer den til Horsens. PR-foto: Aarhus Mad & Marked, Kasper Hemme
15 af landets bedste streetfood-koncepter samles på Fængslet til tre dage med mad fra hele verden.
Annonce

Horsens: Duften af mad fra hele verden kommer til at brede sig over Horsens i september.

Da rykker en af landets største mad-festivaler ind på Fængslet, der for første gang skal danne ramme om Street Food Festival.

Det er Aarhus Mad & Marked, der står bag den tre dage lange festival 25.-27. september, og forventningen er, at op mod 10.000 gæster vil lægge vejen forbi, fortæller festivalchef Kristian Andersen fra Aarhus Mad & Marked.

Annonce

Blikket faldt på Horsens

- Konceptet er, at vi samler 15 af landets bedste streetfood-koncepter, og man kan prøve for eksempel thaimad og arabisk mad, siger han om festivalen, der lader gæsterne smage på retter fra store dele af verden.


Vi har undersøgt flere byer for at se, om efterspørgslen er stor nok, og med det kendskab, vi har fået til Horsens, er det her noget, indbyggerne i byen gerne vil have.

Kristian Andersen


Han uddyber, at arrangørerne, som havde succes med en lignende festival i Herning sidste år, siden har kigget på nye steder at udvide.

I den proces faldt blikket blandt andet på Horsens og Fængslet.

- Vi har undersøgt flere byer for at se, om efterspørgslen er stor nok, og med det kendskab, vi har fået til Horsens, er det her noget, indbyggerne i byen gerne vil have.

- Fængslet er en perfekt ramme omkring det, og planen er at bygge det op som en kulinarisk oase, siger festival-chefen om lokaliteten på Fussingsvej, hvor bygningen Magasinet samt fængselsgården tages i brug.

Annonce

Måske med vinyl- og second hand-marked

Der vil være gratis adgang til Street Food Festival, men maden skal man betale for.

Med priser fra 50 kroner og opad for en ret mener Kristian Andersen dog, at de fleste vil kunne finde noget, der frister ganen, og ud over mad-delen er håbet at lægge andre aktiviteter ind i festivaldagene.

Det kunne være et vinyl- eller second hand-marked, forklarer han.

Festivalchefen pointerer, at både Aarhus Mad & Marked sammen med Fængslet tager corona-situationen alvorligt og vil sørge for, at sikkerheds-niveauet er højt.

Street Food Festival

Finder sted 25.-27. september på Fængslet i Horsens.

Åbningstiderne er:

25. september kl. 14-21

26. september: kl. 11-21

Søndag d. 27. september: kl. 11-20

Madstaderne lukker en time, før festivalen slutter.

Der er gratis adgang - maden skal man dog betale for, og egne mad- og drikkevarer må ikke medbringes på festivalområdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Efterlyst 22-årig fundet i god behold

AC Horsens For abonnenter

Med til træning i Horsens: Europæisk topklub kigger på AC’s stortalent

Annonce