Annonce
Brædstrup

Ny støtteforening for børn er på plads: Ønsker til skole og børnehave

Børnene på Nim Skole, børnehus og sfo kan se frem til at få støtte til nye aktiviteter og oplevelser af Støtteforeningen Nims Børn. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Nims nye forening, Støtteforeningen for Nims Børn, er på plads og i arbejdstøjet. Foreningen arbejder for at give byens skolebørn, sfo'ere og børnehavebørn en sjovere hverdag, og byens nye forening har allerede modtaget de første ønsker fra Nim Børnehus og Nim Skole

Nim: Nim er blevet en forening rigere, efter Støtteforeningen for Nims Børn holdt stiftende generalforsamling 9. september. Siden har byens nye forening konstitueret sig med Sanne Jepsen som formand, og den ny støtteforening er snart klar til, at de første medlemmer kan melde sig ind.

- Vi har fået cvr nr. og er ved at oprette en konto i banken, så folk kan melde sig til og betale for medlemskaber eller give sponsorater. Vi har en hjemmeside på vej, og de første ansøgninger er tikket ind, og dem skal vi have kigget på. Så vi er allerede godt i gang, siger Sanne Jepsen.

Annonce

Støtteforeningen for Nims Børn

  • Formand: Sanne Jepsen
  • Kasserer: Henrik Lundbeck Nielsen
  • Sekretær: Tina Røsendahl Nielsen
  • Webmaster: Anja Schiermer Mørk
  • Suppleant: Jacob Jensen
  • Revisor: Pernille Ræbild Olsen

Ønskelisten er klar

Formålet med Støtteforeningen for Nims Børn er at støtte arrangementer og oplevelser til børnene i Nim Skole, sfo og børnehus, og formanden håber, at foreningen kan give børnene det ekstra i hverdagen, som skolens budgetter ikke rækker til.

Støtteforeningen har således allerede modtaget fire ønsker, som den fire mand store bestyrelse vil arbejde med.

- Børnehuset er kommet med to ønsker. De ønsker blandt andet en teaterforestilling og et par Christiania-cykler, så to pædagoger kan komme ud med en gruppe børn. Skolen har også haft et ønske om nogle T-shirts. De skal ud til en skakturnering, så skolen kunne godt ønske sig nogle T-shirts, så de kan repræsentere Nim Skole på fin vis. Derudover har elevrådet ønsker om en tarzanbane, og det skal vi også kigge på, siger Sanne Jepsen.

God opbakning

Ifølge formanden har den ny forening allerede mærket en god opbakning, og hun håber naturligvis, at opbakningen også bliver til medlemskaber, når foreningen er parat til at optage medlemmer, hvilket den højst sandsynligt vil være fra næste uge.

- Vi har allerede 60 personer, som er medlem af vores gruppe på Facebook, så vi mærker en god, lokal opbakning. Vi håber derfor, at en god del af dem også har lyst til at blive medlem. Det er ikke kun forældre, der kan være medlemmer. Det er også for de øvrige i byen og pensionister, så de måske også kan komme til arrangementer på skolen. På den måde ønsker vi også at samle det lille samfund, så vi bliver et lokalsamfund, der holder sammen, siger Sanne Jepsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce