Annonce
Horsens

Ny skolechef starter 1. oktober

Flemming Skaarup, 41 år, er fra 1. oktober ny skolechef i Horsens Kommune.
Annonce
horsens - Flemming Skaarup bliver ny skolechef i Horsens Kommune.

Han tiltræder 1. oktober og får det overordnede ledelsansvar for kommunens 15 folkeskoler, to specialskoler og den kommunale ungdomsskole. Han bliver ansvarlig for den videre udvikling af folkeskolerne og får også en central rolle i tværgående initiativer på uddannelses- og arbejdsmarkedsområdet, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.
Annonce

Lærer i Torsted

Flemming Skaarup kommer fra en stilling som skolechef i Varde Kommune. Tidligere har han været skoleleder i Middelfart, viceskoleleder i Vejle, og lærerbaggrund har han bl.a. fra Torstedskolen i Horsens, hvor han var ansat fra 1998 til 2005.

Den nye skolechef er uddannet fra Ribe Statsseminarium og har efterfølgende suppleret med en merkonomuddannelse i personaleudvikling og arbejdsret, en diplomuddannelse i ledelse samt en master i læreprocesser.

Flemming Skaarup er 41 år og bor i Børkop ved Vejle.

I Horsens Kommune afløser han tidligere skolechef Kjeld Kristensen, der stoppede med udgangen af juli. Siden da har Peter Sinding Poulsen, direktør for uddannelse og arbejdsmarked, selv fyldt hullet ud, til der blev ansat en ny.

Direktøren fortæller, at det er et enigt ansættelsesudvalg, der har vurderet, at Peter Skaarup har den helt rigtige profil og kapacitet til jobbet.

Den nye skolechef bydes officielt velkommen den 2. oktober kl. 13. Her holdes der velkomst-reception på Horsens Rådhus.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce