x
Annonce
Kultur

Ny sæson med teaterforestillinger på Horsens Ny Teater

Corona-krise eller ej. På den anden side lokker Teaterforeningen Horsens med et nyt sæsonprogram, som begynder til september. Billetsalget er gået i gang på nettet. PR-foto
Billetsalget er gået i gang på nettet til efterårets og forårets forestillinger.

Horsens: Mens flere af forårets teaterforestillinger er blevet udskudt eller aflyst på grund af coronavirus, er Teaterforeningen Horsens klar med et nyt program for efteråret 2020 og første del af 2021.

Foreningen har indkøbt teaterforestillinger for både børn og voksne og noget for enhver smag, så alle har noget at glæde sig til på den anden side af corona-krisen.

Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, hvori den tilføjer, at den har valgt at holde fast i den planlagte salgsstart 24. marts.

- Datoen for foreningens salgsstart har været planlagt længe, og programmet har mere eller mindre været fastlagt og indkøbt siden december. Vi har i foreningen besluttet at holde fast i datoen for salgsstart og håber, at de forskellige forestillinger på programmet måske kan give den enkelte teatergæst noget at se frem til i denne tid, forklarer Lone Wessel på vegne af teaterforeningen.

Annonce

Sjove, musikalske og dramatiske liveoplevelser

Sæsonen, der starter i slutningen af september, kommer blandt andet til at byde på to store operetter; ”Sommer i Tyrol” og ”De tre musketerer”, komedieklassikeren ”Den gerrige” og mange andre sjove, musikalske og dramatiske teaterforestillinger.

Der bliver også masser af oplevelser for børn i alle aldre og barnlige sjæle: Blandt andet Robin Hood samt ”Sværdet i stenen”, og ”Den lille prins” og ”Alfons Åberg” er også på programmet.

Lancerer Teaterklub

Man kan købe billet til en enkelt forestilling, men der er også forskellige muligheder for at købe billetter til ekstra favorable priser, forklarer Teaterforeningen.

Den lancerer nemlig blandt andet en Teaterklub, og det er som altid også muligt at købe billigere billetter, hvis man køber til fire forestillinger på en gang. Unge under 25 år og studerende kan igen i år købe billet til 95 kr.

Teatrets billetsalg holder, som så mange andre butikker lukket i denne tid, så man kan købe billetter på www.hnt.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce