Annonce
Brædstrup

Ny restaurant fejrede sin åbning med fuldt hus: Starten har været helt vild

Restaurant Det Gamle Posthus på Jernbanegade 1 midt i Brædstrup har fået en varm velkomst af lokalbefolkningen, som har været flittige besøgende på restauranten i de første åbningsdage. Foto: Henrik Sandvad
Brædstrups nye spisested, Restaurant Det Gamle Posthus, markerede tirsdag sin åbning ved officiel reception for byen. Det skete med fuldt hus og nogle første åbningsdage, som langt overgik alle forventninger.

Brædstrup: Brædstrups nye spisested, Restaurant Det Gamle Posthus, åbnede lørdag 1. juni, og tirsdag var der så tid til at fejre byens nye restaurant. Det skete ved en officiel reception for byens borgere, hvor de fire restaurantlejere Tommy Pedersen, Betina Heimann samt Knud og Jonna Plougmann Rishøj bød gæsterne velkommen i en fuld restaurant med pølsebord fra gårdbutikken Skovgården i Them og øl fra Grauballe Bryghus ved Silkeborg.

De gode lokale råvarer havde lokket mange fra huse, og det var også et tilfreds hold bag restauranten, som glædede sig over nogle gode første dage som nyt spisested.

- Det, som folk havde stillet os i udsigt med, at de gerne ville bakke op om restauranten, har vist sig at holde stik. Det har været helt vildt. Vi har haft flere hold, som er kommet flere gange, og vi har sågar haft et hold, som er kommet fire gange. Det er vi ret imponeret over, sagde Betina Heimann i en kort pause under receptionen.

Annonce
Vi har haft gæster, som bare har efterspurgt et glas vin, mens andre vil have en fem retters menu, og så har vi haft alt det imellem.

Betina Heimann, tjener på Restaurant Det Gamle Posthus

90 gæster til åbning

Indtil nu har både unge og voksne taget byens nye restaurant i brug, og det har været meget forskelligt, hvad folk har efterspurgt.

- Vi har haft gæster, som bare har efterspurgt et glas vin, mens andre vil have en fem retters menu, og så har vi haft alt det imellem. Nogle af de første gæster, vi fik, var en gruppe teenagedrenge, som lige havde fået læseferie, og så har vi også haft en del voksne, så det har været en meget broget flok. Vi er nu kun glade for, at så mange forskellige har lyst til at besøge os, sagde Betina Heimann.

Åbningsdagen 1. juni har indtil nu været den bedste dag med cirka 90 gæster. Næsten det samme opnåede valgdagen på grundlovsdag, hvor mange benyttede fridagen og folketingsvalget til at besøge restauranten. Selvom det går godt med at få gæster til spisning i Restaurant Det Gamle Posthus, så varer det stadig lidt endnu, før alt spiller, røbede kok Tommy Pedersen.

- Selvom alt er gået fint, så mangler vi stadig at få rutinerne helt på plads, så vi øver os stadig i at finde rundt i køkkenet. Vi er også glade for, at vi har et fjernlager i Rema 1000 lige ved siden af. Der er mange ting at huske, og så kan man godt glemme at købe lidt mælk til kaffen, men de småproblemer klarer vi nemt, når der er travlt i restauranten. Det havde været værre, hvis der ingen problemer og ingen gæster var, sagde Tommy Pedersen.

Lokale produkter er et hit

Brædstrups nye restaurant satser meget på lokale produkter og råvarer, og det koncept er også noget, de lokale gæster bakker op omkring.

- Det vil vi gerne udvikle på endnu mere i fremtiden, for vi kan virkelig mærke, at det er noget, vores gæster påskønner. Det er tydeligt, at folk gerne vil bakke op omkring det lokale, sagde Betina Heimann.

Således har restauranten også fået sit eget ølmærke "Flaskeposten" fra Grauballe Bryghus.

Restaurant Det Gamle Posthus har også planer om på sigt at invitere byens borgere til forskellige arrangementer såsom øl- eller vinsmagning for på den måde at række ud til byen og gøre folk mere nysgerrige på de lokale produkter.

- Vi har ikke fået planlagt nogen arrangementer endnu, men det er helt sikkert noget, vi vil vægte højt, sagde Betina Heimann.

Holdet bag byens nye restaurant Knud og Jonna Plougmann Rishøj, Betina Heimann og Tommy Pedersen bød tirsdag byen på pølsebord og lokal øl for at fejre åbningen af Brædstrups nye spisested. Foto: Henrik Sandvad
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce