Annonce
Hedensted

Ny pølsemutter klar: - Mit navn er mit kvalitetsstempel

Der er igen kommet pølser på grillen på Østerbrogade i Hedensted. Under navnet Nellers Grill vil Pernille Guldbo servere kvalitet sammen med en kvik bemærkning eller to. Foto: Morten Pape
Den lukkede Stjernegrillen i Hedensted genåbnede tirsdag som Nellers Grill efter den nye forpagter Pernille Guldbo. Hun vil skabe samme mad og stemning, der gjorde Toni Søndergaard Nielsen til en institution i byen.

Hedensted: Efter et par måneder med metaforiske skodder for vinduerne, genåbnede grillbaren på Østerbrogade i Hedensted tirsdag.

Den tidligere Stjernegrillen hedder nu Nellers Grill efter den nye kvinde bag frituren Pernille Guldbo fra Hedensted.

Med sig har hun adskillige års erfaring fra blandt andre Gadegrillen i Vejle, og i Hedensted vil det særligt være de gode, gamle pølsedyder, hun kommer til at holde i hævd.

- Jeg serverer klassisk grillmad fra en klassisk grillbar, og på sigt bliver der bliver lavet ben, som stedet oprindeligt var kendt for. Men sådan noget som dagens ret skal man lede længe efter her, for det hører sig i mine øjne ikke til i en grillbar, siger Pernille Guldbo.

Annonce
Det vil være med humøret i højsæddet, når man som kunde trænder ind hos Nelleres Grill. Ikke bare hos forpagteren Pernille Guldbo selv, men også de ansatte såsom Mathias Boldrup fra Løsning. Foto: Morten Pape

God mad og behandling

Hvad der til gengæld hører sig til hos Nellers Grill, er højt humør og en dame med et særdeles løst snakketøj.

På den måde ønsker hun i høj grad at skræddersy fremtiden efter forbilledet Toni Søndergaard Nielsen, der gennem knap 22 år drev Centrum Cafeteria på Vesterbrogade.

Det er blandt andet også derfor, Pernille Guldbo er overbevist om, at der fortsat er plads til en grillbar i det centrale Hedensted, selvom det blot er et par måneder siden, Tine Madsen lukkede Stjernegrillen på grund af svigtende omsætning.

- Jeg savner Tonis mad, og jeg savner Tonis person. Der mangler et sted som hans, for hvis man sælger mad med kvalitet og behandler kunderne godt, kommer de også igen, siger Pernille Guldbo, som var stamgæst hos Toni Søndergaard Nielsen.

Stikflammer under rengøring

Forinden tirsdagens genåbning er gået et par hektiske uger, hvor der ikke var langt fra tanke til handling.

Oprindeligt spurgte Pernille Guldbo nemlig blot ejeren, Slagter Max, om planerne for grillbaren af ren nysgerrighed. Men da hun få dage efter selv blev spurgt om at overtage, lød svaret hurtigt ja.

De seneste to uger har 10 mand således rengjort grillbaren fra top til tå for at blive klar. Undervejs gav det flere overraskende oplevelser, blandt andet i form af et defekt gaskomfur, som pludselig skød flammer ud af samtlige åbninger.

I sidste ende nåede holdet dog i mål til det nye kapitel i grillbaren, der solgte den første bøfsandwich i 1999.

- Grunden til navneskftet er, at jeg ikke serverer noget, jeg ikke selv vil spise. Det er kvalitetsstemplet på hver burger, kylling og hotdog, siger Pernille Guldbo.

Foruden hende er også kæresten Henrik Thorsen medejer af Nellers Grill. Han ejer til dagligt Spettrup Tagentreprise.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce