Annonce
AC Horsens

Ny nedtur: Tredje nederlag i træk til AC Horsens

AC Horsens og Kasper Junker kunne ikke få spillet til at fungere mod Randers. Foto: Henning Bagger, Scanpix

Randers: AC Horsens mistede endegyldigt chancen for at spille sig i top seks, da holdet tabte med 2-0 til Randers. Det var AC Horsens' tredje nederlag i træk i foråret.

Eneste trøst for AC Horsens var, at de tre bundhold VB, Hobro og Vendsyssel alle kun hentede et point i denne runde, så afstanden til bunden af Superligaen er stadig stort set intakt.

AC Horsens har haft store problemer med at få offensiven til at fungere i de seneste kampe. Mod Randers havde holdet for anden kamp i træk store problemer med at skabe chancer, og oven i har holdet ramt en periode, hvor defensive fejl koster mål til modstanderne. Randers havde haft tre afslutninger, da måltavlen viste 2-0 til hjemmeholdet.

Randers spillede bedst i første halvleg, men AC Horsens havde de bedste afslutningsmuligheder uden det på noget tidspunkt for alvor lugtede af mål.

Kasper Junker fik AC Horsens første mulighed, da han efter ni minutter sled sig fri og fik afsluttet, men Patrik Carlgren kunne se skuddet hele vejen og fik pareret.

Jonas Borring stod for den næste chance, da han headede et indlæg fra Michael Lumb en meter penge forbi stolpen.

Randers FC havde bolden mest, men hjemmeholdet savnede skarphed, når det sidste indlæg og aflevering skulle leveres. Først i det 37. minut måtte Matej Delac ud i en redning, men havde behøvede ikke at anstrenge sig for at få sat hænderne på bolden.

Hjemmeholdet fik brudt dødvandet kort efter pausen, da Emil Riis stod helt umarkeret tæt under mål og kunne heade bolden i mål til 1-0. Det var første gang, at AC Horsens' defensiv så skidt ud, og det blev straffet med det samme.

Marvin Egho gjorde det kun ondt værre, da tørrede Mikkel Qvist i AC Horsens' straffesparksfelt og sendte bolden i mål til 2-0 efter 64 minutters spil.

Bo Henriksen havde ellers satset efter målet til 1-0 og sendt både Mikkel Qvist og Oliver Drost på banen til fordel for Bjarke Jacobsen og Peter Nymann. Mathias Nielsen blev i den forbindelse rykket frem på midtbanen, mens Mikkel Qvist tog pladsen i midterforsvaret.

AC Horsens forsøgte at vende kampens udvikling, men trods en del indlæg blev det aldrig for alvor farligt.

Manager Bo Henriksen havde foretaget en enkelt ændring i startopstillingen i forhold til det hold, der tabte med 1-0 til Esbjerg. Oliver Drost rykkede ud på bænken, mens Sammy Skytte tog plads som makker til Kasper Junker.

De to hold:

Randers FC: Patrik Carlgren, Johnny Thomsen, Jonas Bager, Erik Marxen, Kevin Conboy, Mikkel Kallesøe, Nicolai Poulsen, André Rømer, Saba Lobjanidze, Emil Riis Jakobsen, Marvin Egho.

AC Horsens: Matej Delac, Rune Frantsen, Mathias Nielsen, Mads Juel Andersen, Michael Lumb, Peter Nymann, Sivert Heltne Nielsen, Bjarke Jacobsen, Jonas Borring, Sammy Skytte, Kasper Junker.

AC Horsens spiller sidste runde i grundspillet hjemme mod Brøndby på søndag kl. 17.

Annonce

Genlæs vores liveopdatering

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce