Annonce
112

Ny McDrive er åben

Flankeret af de to franchise-tagere, ægteparret Camilla Bie og Peter Larsen, klippede restaurantchef Maria Fisker fredag formiddag det røde bånd som tegn på, at McDonalds i Brande nu er åben. Foto: Mikael Lund
McDonalds-restaurant ved motorvejsafkørsel Brande S åbnede for drive-in kunder.
Annonce

Brande: Fredag 1 maj præcis klokken 11 blev antallet af burgerrestauranter i Brande fordoblet, da restaurantchef Maria Fisker klippede det røde bånd som tegn på, at McDonalds-restauranten ved motorvejsafkørsel Brande S nu er åben.

Forrest i køen i en flagpyntet bil holdt Ninna og Peter Bie, og selvom det er deres datter og svigersøn, Camilla Bie og Peter Larsens fjerde McDonalds-restaurant, var det faktisk første gang, de forsøgte sig som drive in-kunder.

De nåede da også at blive overhalet af Magnus Boldreel, der havde taget en pause fra hjemmeundervisningen og trods det regnvåde vejr var hoppet på cyklen for at være blandt de allerførste kunder.

Han valgte den anden af de to kørebaner, så mens Ninna og Peter Bie grublede over, hvad de skulle bestille, fik Magnus æren af at aflevere den første bestilling på McDonalds i Brande, mens Camilla Bie med en stor paraply forsøgte at skærme ham mod regnen.

Indtil videre er det kun McDrive, der en åben, mens åbningen af selve restauranten afventer en generel åbning af caféer og spisesteder fra regeringen.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder

Skolernes underskud bliver mindre

Horsens

Nu skal du bestille tid for at blive corona-testet i Horsens

Horsens For abonnenter

Restauratør med opråb: Hjælpepakke går ikke til restauranter, men til revisorerne

Annonce