Annonce
Kultur

Ny mand på mål for Lindved Hallen: André har fundet sit drømmejob

André Tang Jørgensen er ny halleder i Lindved fra 15. marts. Det er ikke bare et nyt job, han går ind til, men en ny livsstil. Foto: Elisabet D. Hyttel
André Tang Jørgensen har opsagt sit job som salgsdirektør i en stor virksomhed for at blive leder af Lindved Hallen. Her tilbringer han i forvejen mange timer sammen med familien, og selvom han forventer at få travlt, så er det for ham et drømmejob.

Lindved: Da André Tang Jørgensen for et halvt års tid siden blev spurgt om, hvad han ville lave, hvis han skulle skifte branche, lød svaret: Ekspedere på en tankstation eller arbejde med børn.

Dengang arbejdede den 48-årige familiefar som salgsdirektør i en stor møbelvirksomhed, men nu har han sagt jobbet op for i stedet at starte i det, der godt kan vise sig at være hans drømmejob, som leder af Lindved Hallen.

Selv forklarer André Tang Jørgensen jobskiftet således:

Annonce

- Jeg har siden 2007 haft titler som indkøbschef, daglig leder og direktør, men titler betyder ingenting, hvis man ikke er glad. Det er jeg, når jeg befinder mig i Lindved, og jeg har ikke noget imod at gøre toiletter rene, feje gulv og servicere andre.

André Tang Jørgensen har været i møbelbranchen det meste af sit liv, og inden corona havde han op mod 100 rejsedage om året. Men han trængte til et skift.

- Jeg vil gerne være tættere på basen i Lindved, hvor jeg har min familie og venner, og jobbet som halleder passer perfekt ind i det, jeg søger, siger han.

Familien er med på idéen

Han begynder i sit nye job 15. marts, og han får ansvaret for at passe både hallen og cafeteriet.

Opstarten bliver formentlig lidt roligere end vanligt for årstiden på grund af coronarestriktionerne, men André Tang Jørgensen er helt klar til at tage fat.

- Når man bliver halleder er det ikke bare et job, man siger ja til, men en livsstil. Derfor er familien også taget med på råd. Min hustru Camilla er selv nærmest vokset op i en hal med håndbold og fodbold, så hun er helt med på idéen. Og vores to børn, Ivalu og Nor på syv og seks, går både til håndbold, fodbold og dans i hallen, så vi er her alle meget i forvejen, siger André Tang Jørgensen.

Selv har han forlængst lagt fodbold på hylden, men spillede i sine unge dage som amatør i Vejle Boldklub. I dag nøjes han med dart i privat regi, og ellers går fritiden med familien.

Annonce

Hallen er vigtig for Lindved

André Tang Jørgensen er født og opvokset på Nørremarken i Vejle, men flyttede til Lindved som 26-årig i 1998. I 2005 flyttede han til Aarhus, hvor han boede i lejlighed sammen med Camilla, men de to vendt tilbage til Lindved i 2011, da de planlagde at stifte familie.

André Tang Jørgensen glæder sig til sit nye job, hvor han er tættere på sin base i Lindved. Han har tidligere haft 100 rejsedage om året og trængte til et skift. Foto: Elisabet D. Hyttel

- Lindved er en dejlig by med et godt foreningsliv, og det er et trygt sted for børnene at vokse op. Hallen spiller en stor rolle i lokalsamfundet, for det er ofte her, familierne mødes, siger André Tang Jørgensen.

Hallen er i dag meget velfungerende, og André Tang Jørgensen har da heller ikke i første omgang planer om at lave større ændringer. Dels på grund af coronarestriktionerne, dels fordi han lige skal ind i rutinerne - og så vil han gerne lytte til brugerne.

Han har dog gjort sig tanker om, at der skal være grillpølser, når der er større udendørs aktiviteter, ligesom det skal være muligt at købe en is eller sodavand i weekenden.

- Der er jo store planer for området omkring hallen, hvor der skal bygges legeplads med mere. Jeg tror, det i endnu højere grad end i dag vil blive et samlingssted for byen, siger André Tang Jørgensen.

Han afløser i jobbet som halleder Åge Kristensen, der har været på posten i 20 år.


Lindved har alt, hvad man har brug for, men byen er ikke større, end at alle kender hinanden. Det er et trygt sted for børn at vokse op, og hallen og foreningerne spiller i den forbindelse en stor rolle.

André Tang Jørgensen
Annonce
Erhverv For abonnenter

Holch Povlsen og prins Joachim taber penge i Horsens-selskab: Omsætningen dykkede efter Wedells exit

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Boligvej lukkes permanent for smutvejstrafik: Kommunen vil tvinge bilisterne ud på de store veje

Horsens For abonnenter

Christina og Torialy har ligget søvnløse af bekymring i flere uger, fordi deres datter var fanget i omstridte ghettoregler: Onsdag blev den bedste dag i lang tid

Horsens

Børn helt ned i toårs-alderen blev bedt om at bære mundbind i hestevogn: - Vi kan kun beklage

Sport

Nedtur for OL-guldvinderen: Rindom smed VM-guldet på sidste sejlads

Dall: Støttepartierne lagde regeringen i benlås og fik deres finanslov

Horsens For abonnenter

Stressramte Line hylder sin læge: Selvom jeg har kontaktet hende 700 gange, får jeg altid et ordentligt svar

Navne

Jens Jørgen måtte køre B&B videre, da konen Inger gik bort: Nu har han sørget for folks bondegårdsferier i et kvart århundrede

Horsens

Mistænkt butikstyv havde slet ikke stjålet noget - men da politiet kiggede overvågningen igennem var det en anden sag

Flertal finder penge til bedre forhold for fødende efter tre år

Navne

Horsens-virksomhed med base i NRGi House får ny topchef

Erhverv For abonnenter

Efter syv magre år har restaurant endelig overskud: Se status fra 20 lokale firmaer i ugens regnskaber

Horsens

Fodgænger trådte direkte ud foran bil og blev ramt

Annonce