Annonce
Brædstrup

Ny mand i arbejde for byens udvikling: Vi skal lytte mere til borgerne

Kim Bach Hansen er ny formand for Brædstrup Lokalråd. Foto: Peter Hald
Brædstrup Lokalråd skal lytte mere til borgernes ønsker og etablere en tættere kontakt til kommunen for at skabe mere vækst og udvikling. Sådan lyder det fra Kim Bach Hansen, ny formand for lokalrådet.

Brædstrup: Brædstrup Lokalråd har nu sat holdet efter foreningens generalforsamling 22. august, og det bliver et nyt og ubeskrevet blad, der fremover skal stå i spidsen for byens lokale råd.

Efter et konstituerende møde blev 48-årige Kim Bach Hansen fra Ring valgt til ny formand for Brædstrup Lokalråd. Han er nyt medlem af lokalrådet, og han bliver som formand en fast del af lokalrådets forretningsudvalg sammen med den forhenværende formand Søren Munk og Niels Dybdahl. Det er forretningsudvalget, der varetager kontakten med Horsens Kommune i lokale sager.

Kim Bach Hansen kommer oprindelig fra Horsens, men for knap to år siden flyttede han og hustruen til Ring. Den nye formand har hurtigt engageret sig i de lokale spørgsmål, og han er derfor klar til at yde en indsats som formand for Brædstrup Lokalråd.

Annonce

- Jeg må indrømme, at jeg ikke kendte så meget til lokalrådets arbejde i forvejen, så det glæder jeg mig til at få mere viden om undervejs. Når jeg nu er flyttet til området, vil jeg også gerne arbejde for byens og områdets udvikling, og så synes jeg, at jeg har tiden og kræfterne til at gøre det, siger Kim Bach Hansen.

Lyst til det lokale

Byens nye lokalrådsformand er oprindelig uddannet maskinarbejder, men har senere taget en administrativ kontoruddannelse. Han har tidligere arbejder som event- og marketings-manager på Radio Horsens, men efter en hjerteoperation for nogle år siden varetager han i dag et fleksjob hos Caripo Biler i Horsens, hvor han klargør bilerne til bilkøberne.

- Min hjerteoperation gør desværre, at jeg ikke kan holde til at have et fuldtidsjob. Jeg har derfor lidt tid i overskud, som jeg synes, jeg gerne vil bruge på det lokale, siger Kim Bach Hansen.


Alt, hvad der giver udvikling og vækst til området og Brædstrup, er noget, vi vil arbejde for.

Kim Bach Hansen, formand for Brædstrup Lokalråd


Annonce

Fokus på byens ønsker

Brædstrup er i disse år i en rivende udvikling med mange store boligprojekter undervejs, og den nye lokalrådsformand vil gerne fastholde og videreføre den positive vækst i årene fremover.

- Alt, hvad der giver udvikling og vækst til området og Brædstrup, er noget, vi vil arbejde for. Her mener jeg også, at det er vigtigt at lytte til, hvad borgerne ønsker sig, for byen skal gerne udvikle sig i den retning, som byens borgere ønsker sig. Derfor er det også vigtigt, at lokalrådet ikke bliver nogen osteklokke og laver vores egne projekter, men at vi lytter til borgernes ønsker, siger Kim Bach Hansen.

Brædstrup Lokalråd

Brædstrup Lokalråd har konstitueret sig efter foreningens generalforsamling 22. august. Sådan blev posterne fordelt.

  • Kim Bach Hansen, formand
  • Jens Bruun Skifter, næstformand
  • Søren Munk, kasserer
  • Mette Toft Oxbøll, sekretær
  • Niels Dybdahl
  • Pernille Stobberup
  • Marianne Nørmark

Den nye lokalrådsformand tog forskud på, hvad der er af ønsker fra byen, da han i sommer spurgte på den lokale Facebook-gruppe, hvad borgerne synes, er godt ved byen, og hvad de kunne ønske sig.

- Jeg tror, jeg har tre-fire tætskrevne A4-sider om, hvad folk synes er godt og mindre godt, og hvad de har af ønsker til byen. I den tråd var der mange konkrete ting, som vi kan arbejde med. Blandt andet var der mange, som ønsker sig en skaterbane i Brædstrup, så det er noget, vi i lokalrådet kan begynde at arbejde for, siger Kim Bach Hansen.

Musik og kunst må gerne fylde mere i Brædstrup, mener den nye lokalrådsformand. Han arbejder derfor sammen med de øvrige medlemmer i lokalrådet for at få et gavlmaleri op i rundkørslen ved Søndergade og Vestervangen. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce