Annonce
AC Horsens

Ny mand bombede, da AC Horsens slog FC Fredericia

Louka Andreasen scorede i sin debut, da AC Horsens vandt over FC Fredericia i en testkamp. Foto: Morten Pape

AC Horsens vandt med 3-1 over FC Fredericia i en testkamp onsdag eftermiddag. AC's nye mand, Louka Andreasen, scorede i sin debut.

Annonce

Horsens: AC Horsens vandt med 3-1 over FC Fredericia i en testkamp onsdag eftermiddag.

Begge hold var ramt af skader, og ingen af dem stillede i stærkeste formation, men kampen var alligevel underholdende.

AC Horsens var 20 minutter om at komme i gang, og det benyttede FC Fredericia til at sætte sig på spillet i kampens indledning. Der gik dog 13 minutter, før den første chance materialiserede sig. Victor Torp kom til et skud udenfor AC-feltet, og bolden dykkede faretruende mod mål, men Matej Delac hev en fremragende redning ud af ærmet for at afvise midtbanespilleren.

Det var en kold dag i Horsens. Efter 20 minutter kom hjemmeholdet dog ud af sit vinterhi. Den nye mand, Louka Andreasen, slog et fint indlæg ind i feltet, hvor Kasper Junker lå på lur. Men han headede bolden snert forbi mål.

Det var tidligt på sæsonen, men kampen blev afviklet i et fint tempo. Louka Andreasen fremtvang en superredning af Alexander Nybo efter et drøn af et langskud, og Tobias Arndal var tæt på at lukrere på returen, men muligheden løb ud i sandet for superliga-mandskabet.

FC Fredericia faldt en smule i niveau som AC Horsens trådte op, og det gav en ulige halvleg med de gule i teten. Efter 38 minutter faldt halvlegens enlige scoring, og det var den nye mand i gult, Louka Andreasen, der sørgede for den. Han fik tid og plads foran FC-feltet, og han takkede ved at banke bolden fladt i nettet klinet op ad stolpen.

FC-målmand Alexander Nybo var prisgivet. Det var, kort og godt, glimrende sparket ind.

Et par minutter inden pausen var FC Fredericias angriber Anders Holvad tæt på at bringe balance i regnskabet, men hans flade træf, der blev afviklet i fuldt løb mod mål, tog roden af stolpen og sprang atter i spil.

Mere skete der ikke inden pausen: 1-0 til AC Horsens.

AC Horsens-FC Fredericia 3-1 (1-0)

Træningskamp

Mål: 1-0 Louka Prip Andreasen (37.), 1-1 Christian Sørensen (68.), 2-1 Hallur Hansson (71.), 3-1 Kasper Junker (80.)

AC Horsens: Matej Delac - Sebastian Avanzini, Mads Juel Andersen (Frederik Mortensen 78.), Søren Reese (Bjarke Jacobsen 46.), Mikkel Qvist - Louka Prip Andreasen, Sivert Heltne Nilsen (Frederik Jørgensen 70.), Hallur Hansson (Thomas Rohde 80.), Tobias Arndal (Mathias Præst 73.) - Kasper Junker, Sammy Skytte

FC Fredericia: Alexander Nybo - Jacob Buus (Rasmus Møller 76.), Manjrekar James, Mads Eriksen (Patrick Schlaikjær Petersen 65.), Nicolaj Ritter (Uzo 46.) - Victor Torp, Andreas Oggesen (Chuma Anene 57.) - Christian Sørensen, Anders Holvad, Niels Letort - Sebastian Buch (Rune Buhl Schelde 85.).

Annonce

Flere mål

Himmelen åbnede sig i anden halvleg, og regnen begyndte at sile ned, men opgøret forblev underholdende at se på - dog uden de helt store chancer i en lige affære.

Den første kom efter 69 minutter, og den gav mål. FC Fredericias topscorer, Christian Sørensen, viste, at han stadig har mål i støvlerne trods en lang juleferie. Bolden endte hos ham efter et hurtigt opspil mellem Jacob Buus og Anders Holvad, og han udplacerede sikkert Delac i AC-målet: 1-1.

Glæden varede dog kort for gæsterne, for to minutter senere var AC atter foran. FC-forsvaret blev flået itu af kvikke pasninger, og inde foran mål kunne Hallur Hansson med stor sikkerhed lægge bolden i Mål. Han var helt fri omkring det lille felt, så det var en formsag et score til 2-1.

Matej Delac var en gang blevet den store i en direkte duel mod Victor Torp, og med et lille kvarter tilbage af kampen stod han igen i vejen for midtbanekreatøren. Torp kom til en afslutning tæt under mål, men den kroatiske målmand afviste ham med en god refleks på klos hold.

AC lukkede kampen endegyldigt med 10 minutter igen. Sammy Skytte fandt Kasper Junker på kanten af feltet, og han sparkede bolden sikkert i mål til slutresultatet 3-1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce