Annonce
Erhverv

Ny lejer på Lilli Gyldenkildes Torv: Sunset Boulevard flytter Horsens-restaurant

Der er fire restaurant-lejemål i den ny bydel, og et af dem har Sunset Boulevard netop sat sig på. Et andet er reserveret til Kentucky Fried Chicken. Det er endnu ukendt for offentligheden, hvem der rykker ind i de to sidste lejemål. Visualisering: Casa
Fastfood-kæden Sunset Boulevard bliver en af de fire restauranter, der til juni åbner i den ny bydel på Lilli Gyldenkildes Torv.
Annonce

Horsens: Fastfood-kæden Sunset Boulevard flytter sin restaurant i Horsens fra Grønlandsvej til den ny bydel på den tidligere Kvickly-grund, som nu er døbt Lilli Gyldenkildes Torv.

Det oplyser AP Pension, der står bag udviklingen af torvet, som kommer til at rumme både boliger, butikker og spisesteder.

Der har været rift om erhvervslejemålene, oplyser Peter Olsson, adminstrerende direktør i AP Ejendomme i en pressemeddelelse. Han er glad for, at Sunset Boulevard vælger at flytte sin eksisterende restaurant i Horsens til den ny bydel, siger han.

- Det bekræfter mig i, at det er et godt projekt, vi arbejder med. Det viser, at erhvervslivet også kan se de mange fordele ved Lilli Gyldenkildes Torv, som vi kan.

På Lilli Gyldenkildes Torv får vi mulighed for drive-in, som er noget, vores gæster efterspørger i stor stil.

Jens Broch, adm. direktør, Sunset Boulevard

Annonce

Kunder efterspørger drive-in

Administrerende direktør i Sunset Boulevard, Jens Broch, ser frem til at åbne på Lilli Gyldenkildes Torv, hvor der også bliver drive-in.

- Det er et meget spændende og moderne projekt, som AP Pension udvikler i Horsens, hvor vi ser flere gode muligheder. Med vores ny placering i Horsens får vi nogle helt nye omgivelser både udvendig og ikke mindst indvendig, der skaber attraktive rammer for Sunset Boulevard, fortæller direktøren.

Han erkender, at der ikke er langt mellem den nuværende centrale placering og den kommende.

- Men på Lilli Gyldenkildes Torv får vi mulighed for drive-in, som er noget, vores gæster efterspørger i stor stil. Og hver gang vi åbner en ny restaurant, tillader vi os selv at gentænke indretningen og udvikle på alt fra materialer, design, konceptuelt udtryk og lokalt aftryk, og vores restaurant i Horsens er ingen undtagelse, siger Jens Broch.

Annonce

Erfaren mand i spidsen

Den nuværende restaurant i Horsens driver Sunset Boulevard selv, men kæden har netop underskrevet en aftale med Jan Ladegaard, som bliver franchisetager i den ny Horsens-restaurant.

Jan Ladegaard er et kendt navn inden for kæden, hvor han med succes driver restauranter i Hedensted og Tilst, og 1. oktober i år får han desuden ansvaret for Vejle Nord, fortæller Jens Broch.

- Han er en af vores dygtige franchisetagere, og vi er super glade for at udvide samarbejdet med ham, siger direktøren.

Han forventer, at den ny Sunset er klar til åbning i juni 2020.

Sunset Boulevard åbnede i Horsens i 2009 på Grønlandsvej, men næste år flytter kæden sin Horsens-restaurant til den ny bydel på Lilli Gyldenkildes Torv. Arkivfoto
Annonce

Flere lejemål på plads

Så sent som i sidste uge var der rejsegilde på Lille Gyldenkildes Torv, hvor de første butikker og restauranter forventes at åbne i juni 2020, og hvor beboerne kan flytte ind i løbet af efteråret samme år.

Der bliver i alt fire fastfood-restauranter med drive-in, og foruden Sunset Boulevard er det offentliggjort, at Kentucky Fried Chicken rykker ind. Netto og Aldi har sat sig på de to lejemål til dagligvarehandel, og Elgiganten flytter ind i én af fire boksbutikker.

Andre lejemål er der endnu dialog om, og flere lejeaftaler er også på plads, oplyser Peter Olsson fra AP Ejendomme, som dog endnu ikke har grønt lys til at afsløre flere af de kommende lejere.

- Vi oplever en overvældende interesse for vores byggeri i Horsens, og vi ser frem til at byde alle velkommen. Med de butikker og spisesteder, der kommer, er vi sikre på, at der er mange forskellige handlemuligheder, der appellerer til flere forskellige målgrupper, siger Peter Olsson.

- Samtidig vil det være med til at skabe solide afkast til alle kunderne i AP Pension, tilføjer han.

Det var et stort tilløbsstykke, da bygherrerne AP Pension og Lejerbo sammen med hovedentreprenøren Casa kunne fejre rejsegilde på Lilli Gyldenkildes Torv. Her det det Peter Olsson, administrerende direktør i AP Ejendomme, der gjorde status - nu har han endnu en lejekontrakt til erhvervslejemålene på plads. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce