Annonce
Erhverv

Ny lejer i Bastian: Lund-firma har doblet op på ansatte og mangler plads

Bastian, som har huset både trævare- og telefonfabrik, blev i 2006 gennemgribende renoveret og ombygget til moderne kontorhus. Der er i alt ca. 6300 kvm kontorlokaler, og Microsolutions har nu lejet 1200 kvm. Foto: Morten Pape

Microsolutions med 42 ansatte flytter fra motorvej til midtby. Firmaet overtager halvdelen af de lokaler i Bastian, som tidligere var arbejdsplads for 80 ansatte i Region Midtjylland.

Annonce

Lund/Horsens: Lund-virksomheden Microsolutions, der leverer avancerede it-systemer, vokser.

Så meget, at virksomheden nu er vokset ud af rammerne på Lundvej 6, der har været adressen siden 2005.

- Over de seneste tre år er vi blevet mere end dobbelt så store. Vi var 17 for to et halvt år siden, og i dag er vi 42, så vi er lidt presset på Lundvej, siger direktør og medejer Claus Brønd Larsen, som derfor har været på jagt efter nye lokaler i et års tid.

Det fandt han i kontorhuset Bastian i Emil Møllers Gade, hvor Microsolutions 1. marts overtager ca. halvdelen af det areal, der indtil sidste år var arbejdsplads for 80 ansatte i Region Midtjylland. Den anden halvdel er lejet ud til De Økonomiske Råd, som flyttede ind 1. januar.

- Vi har lejet 1200 kvm, og det er ca. 50 pct. mere, end vi har i Lund, fortæller direktøren.

Efter vi er blevet langt flere ansatte, er vi presset på pladsen - især i forhold til faciliteter som køkken og toiletter. Vi var nødt til at finde noget større.

Claus Brønd Larsen, direktør i Microsolutions
Annonce

Midtby kontra motorvej

Dermed er der også plads til fortsat vækst i Microsolutions, vurderer Claus Brønd Larsen.

At it-virksomheden nu får adresse i midtbyen frem for industrikvarteret tæt ved motorvejen i Lund, ser han både plusser og minusser ved.

- Vi har ligget fantastisk tæt på motorvejen, og det har stor værdi, blandt andet fordi vi har medarbejdere fra både Odense og Randers. Jeg havde gerne set, vi fortsat kunne bo i nærheden af motorvejen, men omvendt kommer vi nu meget tæt på banegården, og det kan måske give nogle andre muligheder.

- Jeg tror også, at trafikken fra motorvejen til midtbyen er meget godt hjulpet af den ny Horsens C afkørsel, siger direktøren.

- Og endelig glæder vi os over de æstetisk flotte rammer, vi nu skal flytte ind, siger han.

Annonce

Flytning og fødselsdag

Microsolutions overtager det ny lejemål 1. marts og vil flytte i løbet af marts.

- Vi har 15 års fødselsdag 2. april, så tanken er, at vi kan fejre flytning og jubilæum samtidig i begyndelsen af april, siger Claus Brønd Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

HFS fik uafgjort efter flot indsats

Annonce