Annonce
Navne

Ny landdistriktskoordinator til Hedensted

Niels Top er ny landdistriktskoordinator i Hedensted Kommune. Privatfoto

Hedensted: Hedensted Kommune har pr. 1. august ansat 39-årige Niels Top i stillingen som landdistriktskoordinator.

Han afløser den nuværende landdistriktskoordinator Susanne Ernst, der har valgt at gå på pension til efteråret. Niels Top kommer fra en stilling som folkeoplysnings- og landdistriktskonsulent i Tønder Kommune, hvor han har været ansat siden 2014.

Han er oprindelig uddannet cand. mag. i musikvidenskab og oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet.

Annonce

Niels Top får i første omgang plads på kontoret i Uldum og flytter i 2021 med til det nye administrationshus i Tørring. Men han regner ikke med at komme til at sidde fast i kontorstolen.

- Jeg glæder mig til at komme rundt og besøge de forskellige lokalområder på deres hjemmebane. Jeg vil gerne gøre det nemt for lokalområderne at samarbejde med kommunen og brænder for at skabe attraktive lokalområder, siger Niels, der i første omgang møder alle lokalrådene til Det Fælles Landdistriktsråds generalforsamling 20. august i Gudenåcenteret.

Niels  bor i Vejle med sin kæreste Louise, der er læge. Når ikke Corona sætter begrænsninger holder de af at rejse og nyder musikken til koncert og festivaloplevelser. I hverdagen træner Niels selvforsvar og kampsport.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce