Annonce
Odder

Ny kulturforening uddelte 175.000 kroner

Kulturforeningens medlemmer uddelte 175.000 kroner til 11 projekter. PR foto
Odder Kulturforenings første medlemsmøde var præget af en god stemning, gode debatter og en fælles forståelse af, at medlemmerne går de nye veje sammen. Der var penge til 11 kulturprojekter.
Annonce

Odder: 41 medlemmer i Odder Kulturforening mødtes forleden i Økologiens Have for første gang siden den stiftende generalforsamling. Mange ideer blev drøftet, blandt andet hvordan foreningen kan være med til at understøtte, at der bliver skabt synlighed omkring de ressourcer, grej og aktiviteter, der er rundt om i hele Odder Kommune. Aftenens store punkt var, at Odder Kulturforening for første gang skulle uddele midler fra Kulturudviklingspuljen.

- At uddele midler til projekter er ikke en nem ting. Det er en helt ny vej, vi går sammen, og vi skal øve os og lære af processerne, og drøfte med hinanden, hvordan vi gør det på den allerbedste måde. Vi skal snakke med hinanden om, hvad vi som forening ønsker at støtte. Der er en masse demokratiske overvejelser, som vi skal blive klogere på i fællesskab. I dag tager vi første skridt, siger bestyrelsesmedlem Mikkel Bertelsen i en pressemeddelelse.

Vi glæder os til at se de 11 kulturprojekter blive til virkelighed. Det er utrolig dejligt at mærke at mærke lysten til, at vi i fællesskab kan og vil gå nye veje sammen, for at styrke kulturlivet i Odder Kommune.

Anna Birte Sparvath, fmd. Odder Kulturforening.

Annonce

Penge til alle

Der var 11 ansøgninger til Kulturudviklingspuljen. Der var fra bestyrelsens side besluttet at uddele 175.000 kroner af den samlede pulje. Efter afstemningen stod det klart, at medlemmerne har ønsket at tildele alle projekterne midler.

Ansøgningsfristen til næste runde er 1. september. Man kan ansøge via foreningens hjemmeside www.odderkulturforening.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Ungt ægtepar var endelig klar til at flytte ind i deres drømmebolig: Men to timer før fik de overraskende besked fra kommunen

Annonce