Annonce
Ikast-Brande

Ny kommunikationschef hos Bestseller

DR-journalisten Niels Christian Jung er nu blevet Bestsellers nye kommunikationschef. Han var i 1990’erne med til at sætte fokus på det omfattende dopingmisbrug i cykelsporten i flere dokumentarudsendelser, heriblandt serien ”Tavshedens Pris”. Foto: Bestseller
DR-journalisten Niels Christian Jung afløser Line Ernlund som kommunikationschef for modekoncernen Bestseller, der lægger op til mere åben kommunikation.
Annonce

Brande: Bestseller har ansat DR-journalisten Niels Christian Jung som ny kommunikationschef. Han afløser Line Ernlund, der forlod modekoncernen før sommerferien efter få måneders ansættelse.

Pr. 1. oktober overtager Niels Christian Jung posten som kommunikationschef i Bestseller med direkte reference til Bestsellers øverste direktør og ejer, Anders Holch Povlsen.

- Vi er meget glade for, at Niels Christian har valgt at påtage sig opgaven, udtaler Anders Holch Povlsen.

Med ansættelsen lægger han samtidig op til en mere offensiv kommunikations-strategi fra modekoncernens side:

- Vi er ikke ligefrem kendt for at tale for meget om os selv. Men vi ønsker at kommunikere klart og præcist om de ting, der bekymrer os og vores industri. Det kræver nogle nuancer, og vi er overbeviste om, at Niels Christian med sin erfaring kan være med til at skabe mulighed for netop dette, siger Anders Holch Povlsen.


Vi ønsker at kommunikere klart og præcist om de ting, der bekymrer os og vores industri.

Anders Holch Povlsen, direktør for Bestseller


49-årige Niels Christian Jung ser frem til at stå i spidsen for kommunikationen i en af Danmarks mest interessante virksomheder, både i gode og svære tider. Han går ind til opgaven med stor ydmyghed, udtaler han og fortsætter:

- Bestseller er involveret i så mange initiativer, lige fra bæredygtig udvikling i modebranchen til velgørende organisationer og sponsorater.

Annonce

Åbenhed og ærlighed

Niels Christian Jung understreger, at hans ambition på vegne af Bestseller er at fortælle virksomhedens historier med en ærlig åbenhed, der afspejler en gennemsigtig virksomhed, som både tager ansvar og bidrager til resten af samfundet.

Niels Christian Jung har i sin tid på DR produceret en lang række dokumentarprogrammer. I mange år var han en del af DR’s sportsredaktion med fokus på de mere dybdegående reportager. Han har også tidligere arbejdet som journalist på Ekstra Bladets sportsredaktion, han har været nomineret til de danske journalisters fornemste hæder Cavling-prisen, og han har modtaget de svenske sportsjournalisters ærespris, Torsten Tegnér-prisen.

Posten som kommunikationschef overtager han fra den tidligere TV2-journalist Line Ernlund, der forlod Bestseller før sommerferien efter få måneders ansættelse af personlige årsager.

I den mellemliggende periode har Morten Norlyk haft ansvaret for Bestsellers kommunikation. Han fortsætter i en stilling som Sustainability Communication Manager med reference til Niels Christian Jung, hvor han vil fokusere på at øge synligheden på både intern og ekstern bæredygtighedskommunikation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Med misk mask maske på

Sport

HH Elite smed sejren væk i Randers

Annonce