Annonce
Brædstrup

Ny købmand udvides med pakkepost og medicinsalg

Købmand Allan Kring Bülow i Min Købmand i Nim kan nu tilbyde kunderne nem pakkepost og medicin. Her ses købmanden fra åbningen lørdag 1. juni. Arkivfoto: Morten Pape
Postnord åbner for pakkepost i Nims nye Min Købmand. Samtidig er Brædstrup Apotek begyndt at sælge håndkøbsmedicin og levere medicin på recept til butikken.

Nim: Det bliver i fremtiden lidt lettere for borgerne i Nim at hente medicin og få pakkepost.

Torsdag 6. juni åbner Postnord en ny Collect Shop i den nye Min Købmand i Nim, og dermed bliver det lettere for borgerne i Nim, når man skal hente sine pakker fra den stigende nethandel.

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu rykker endnu tættere på borgerne i Nim-området, når vi åbner en Collect Shop. Her kan de nemt og hurtigt hente deres pakker. Vi ved, at vores kunder vil hente deres pakker lige dér, hvor det passer dem, og når det passer dem, og åbningen er et vigtigt skridt mod at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne, siger Kim Hinrichsen, distriktschef i PostNord.

I den nye Collect Shop kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Det er også muligt at købe frimærker. Collect Shoppen er åben i hele butikkens åbningstid, som er alle ugens dage kl. 7.30-20.

- Det har stor betydning, at jeg nu kan tilbyde mine kunder endnu en god service i form af muligheden for at hente deres Postnord-pakker hos mig. Jeg glæder mig til at komme i gang og til at hilse på de nye pakkekunder, siger købmand Allan Bülow fra Min Købmand i Nim.

Den nye Collect Shop er ét af de 500 nye udleveringssteder, som Postnord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil Postnord have 2000 udleveringssteder fordelt over hele landet.

Annonce

Både pakkepost og apotekervarer er med til at skaffe folk i butikken, og så er det jo nemt at handle sine dagligvarer samtidig. Det vil kun styrke vores nye butik.

Jens Pedersen, formand for Nim Butikstorv ApS.

Salg af medicin

Ud over det bliver nemmere at hente pakkepost, får borgerne i Nim nemmere ved at få apotekervarer. Min Købmand har indgået en aftale med Brædstrup Apotek om salg af håndkøbsmedicin fra denne uge, og der er også mulighed for at hente medicin på recept i butikken.

- Det er alt sammen tiltag, som gør det nemmere at være borger i Nim, så vi ikke skal ud og køre efter tingene længere. Både pakkepost og apotekervarer er med til at skaffe folk i butikken, og så er det jo nemt at handle sine dagligvarer samtidig. Det vil kun styrke vores nye butik, siger Jens Pedersen, formand for Nim Butikstorv ApS.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce