Annonce
Brande

Ny halinspektør er ansat i Nørre Snede Hallen

Winnie Hansen, formand for EGF, er blevet ansat som ny halinspektør i Nørre Snede Hallen. Arkivfoto: Peter Hald
Winnie Hansen fra Ejstrupholm er klar til at overtage jobbet som halinspektør i Nørre Snede.

Nr. Snede/Ejstrupholm: Bestyrelsen for Nørre Snede Hallen har nu ansat den 49-årige Winnie Hansen fra Ejstrupholm som ny halinspektør i Nørre Snede Hallen. Winnie Hansen er et kendt ansigt i det lokale idrætsliv, da hun er formand for EGF - Ejstrupholm Gymnastikforening - og aktiv i håndboldklubben. Hun begynder i sit nye job 1. august, og indtil da varetages den daglige drift i Nørre Snede Hallen af Jesper Johansen.

- Vi glæder os til at byde Winnie Hansen velkommen. Hun er jo kendt i foreningsarbejdet og i håndboldklubben og har sin daglige gang i Nørre Snede Hallen, så de fleste af brugerne kender hende udmærket, siger hallens bestyrelsesformand Torben Christensen.

Den nye halinspektør blev udvalgt ud af en halv snes ansøgere - de fleste var fra lokalområdet, oplyser Torben Christensen.

Winnie Hansen afløser Anja Johansen som halinspektør, og ud over dette arbejde skal hun også stå for den daglige drift af hallens cafeteria.

Cafeteria bygges om

Apropos cafeteria går håndværkerne den 24. juni i gang med ombygningen af Nørre Snede Hallens cafeteria og køkken. Et stort projekt, der ifølge Torben Christensen beløber sig til godt en million kroner.

De to depotrum i cafeteriet bliver inddraget, og salgs-skranken ved køkkenet bliver flyttet en meter ud, så køkkenområdet bliver større. Desuden bliver dommeromklædningen flyttet til det lille kontor i forhallen for at give plads til depot og rengøringsrum bag køkkenet. Ikke mindst kommer der også vinduer mellem cafeteria og hal og glas i dørene.

Projektets formål er at skabe et mere fleksibelt og lyst og åbent cafeteria. Blandt andet bliver der mulighed for fleksibel ruminddeling.

Ombygningen medfører også en tiltrængt fornyelse af køkkenfaciliteterne. Planen er, at de nye faciliteter skal stå klar 15. oktober, men selve hallen, omklædningsrum, aktivitetssalen og mødelokaler kan bruges allerede fra 1. august, oplyser Nørre Snede Hallens bestyrelse.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce