Annonce
Ikast-Brande

Ny formand for Muren

Linda Stenholt Jensen er ny formand for gavlmaleriforeningen Muren. Hun afløser Bente Jensen. Privatfoto
Annonce

Brande: Ved den corona-udsatte generalforsamling i Gavlmaleriforeningen Muren, der blev afholdt for nylig på Dalgasskolen, kunne den afgående formand Bente Jensen i sin beretning konstatere, at 2019 ovenpå jubilæumsåret 2018 havde været et roligt og indadvendt år. Men samtidig et godt og konstruktivt år, da foreningen deltog i flere lokale netværk og bakkede op om flere lokale kulturaktiviteter.

Blandt de aktiviteter, foreningen deltog i, var de årlige foreningsmarkeder og Street Art-festivalen. Formanden påpegede, at både Brande City og Brandes nye by-guider er initiativer, som foreningen bakker helhjertet op.

Af beretningen fremgik det også, at gavlmaleriforeningen havde gjort indsigelse mod nedrivningen af Marco Evaristtis gavlværk ”Frihedens Elevator” ud fra et kunstnerisk og kunsthistorisk perspektiv. Den kommunale beslutning stod imidlertid ikke til at ændre. Nu ser foreningen frem til den nye kunst, der snart viser sig i Centerparken i form af udsmykningen af Artium indenfor og udenfor.

Efter beretningen var der forslag fra de fremmødte medlemmer til, hvilke opgaver og projekter foreningens bestyrelse skulle arbejde med de kommende år. Her blev især idéen om en kommende skulpturpark og en genetablering af Marco Evaristtis gavlværk nævnt som relevante projekter for foreningen.

Annonce

Ny formand

Bestyrelsen konstituerede sig efter generalforsamlingen med Linda Stenholt Jensen som ny formand. Hun afløser Bente Jensen, som fortsætter som menigt medlem af bestyrelsen, på posten.

Ayoe Pløger blev udpeget til næstformand, Marianne Stegmann til kasserer og Anna Støttrup til sekretær.

Suppleanter er Kurt H. Jørgensen og Ebbe Glarborg Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ikast-Brande

Æbledag i havekreds

Coronavirus

Live: Norsk opgørelse viser, at ni ud af ti coronadøde havde kronisk sygdom

AC Horsens

Kampen minut for minut: AC Horsens var nedspillet totalt og tabte trods fin slutspurt

Annonce