Annonce
Ikast-Brande

Ny formand for Fælleslisten

Otte niendedele af Fælleslistens bestyrelse med den nyvalgte formand, Jette Harrild (med grålig trøje) og kasserer Minna Mikkelsen i forgrunden. Derudover består bestyrelsen af fra venstre Axel Månsson, Jan Lorenzen, Mads Ruglykke, Lasse Haahr, Henning Berg og Anja Norn samt Preben Andersen, der ikke er med på billedet. Privatfoto

Ikast/Brande: I forlængelse af generalforsamlingen i foråret har Fælleslistens bestyrelse nu konstitueret sig som følger: Ny formand er det forhenværende byrådsmedlem Jette Harrild. Hun afløser Lasse Haahr, der fortsætter i bestyrelsen som menigt medlem på linje med Axel Månsson, Henning Berg, Preben Andersen og nyvalgte Jan Lorenzen.

En anden nyvalgt, Mads Ruglykke, overtager posten som næstformand, Minna Mikkelsen fortsætter som kasserer og Anja Norn som sekretær.

Fælleslisten har to byrådsmedlemmer, Lotte Stoltenborg og Henrik Kraglund. I forrige periode havde listen fem byrådsmedlemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce